Emmy Make-up Pro uit Parijs: tips en trucs voor make-up en schoonheid – Exclusief Interview

Emmy Makeup Pro is een beauty columniste, professionele make-up artieste en influencer uit Parijs. Op haar Youtube kanaal en social media deelt ze de laatste make-up tips en beauty trucs. In september publiceerde Emmy haar eerste boek: “Niet zoals de anderen” om de 10de verjaardag van haar Youtube kanaal te vieren, waar ze haar levensverhaal vertelt, haar strijders (haar gemeenschap) bedankt en haar boodschap deelt: “Je moet altijd glimlachen, wat er ook gebeurt en vechten om je dromen waar te maken”. FIV Magazine is verheugd u een exclusief interview te brengen met deze getalenteerde influencer en professionele make-up artiest uit Parijs.

Influencer: Make-up en schoonheid uit Parijs

Hi Emmy! Hoe gaat het met je? Je bent nu een van de meest invloedrijke make-up en beauty YouTube meisjes met meer dan 1 miljoen volgers. Uw passie en vastberadenheid hebben van u een succesvol schoonheidscolumniste en professioneel visagiste gemaakt. Waarom ben je begonnen met sociale media en wat is je grootste succes op YouTube geweest?
Emmy: Toen ik bijna 10 jaar geleden op de make-up school zat, in augustus 2019, vroeg ik mijn lerares waar ze haar inspiratie vandaan haalde. Ze legde me uit dat ze naar make-up video’s keek op het internet. Toen ik thuis kwam, heb ik gezocht en kon het niet vinden. We hadden nog geen internet op de telefoon in 2007, lol! De volgende dag legde zij mij uit dat er in Frankrijk niets van dien aard bestond en dat ik make-up moest schrijven. Dus kwam ik op het idee om make-up video’s alleen in het Frans te maken. Ik denk dat mijn grootste succes de Horror Week is. Een evenement dat ik 8 jaar geleden creëerde tijdens Halloween, toen ik een week lang elke dag een special effects video uitbracht in de aanloop naar 31 oktober. Mijn meest bekeken video is die van een plat oog met bijna 8.000.000 views. Indrukwekkend.
FIV: Je moet het erg druk hebben tussen je YouTube-kanaal, je Instagram-account, je vele beauty-evenementen en je professionele projecten. Hoe ziet een van je dagen eruit?
Emmy: Het is moeilijk om een typische dag te beschrijven, omdat er geen is. Elke dag is nieuw en dat is wat ik leuk vind. Laten we zeggen: Ik sta ‘s ochtends op, check mijn Insta (mijn favoriete netwerk), check mijn e-mails, sta op, maak me klaar en beantwoord dan de e-mails. Ik pleeg telefoontjes, ik ontvang mijn pakketjes …. één keer per week film ik.
FIV: Als influencer heb je vaak de kans om met bedrijven samen te werken. Wat is voor jou belangrijk als je een samenwerking met een merk aangaat?
Emmy: Dat het product overeenkomt met de beschrijving en, het belangrijkste, dat het overeenkomt met mijn waarden en die van mijn gemeenschap.
Trends: nieuwe make-up merken in Parijs
FIV: Dankzij uw beroep als schoonheidscolumniste en professioneel visagiste hebben cosmeticamerken geen geheimen meer voor u. Welke nieuwe make-up en beauty merken zijn “trending” in Parijs en welke zou je ons willen aanraden?
Emmy: TarteCosmectics is erg actueel, maar ik ken dit merk al heel lang. Het is een innovatief, kwaliteitsvol en betaalbaar merk. Ik hou van hun product, dat er indrukwekkend uitziet en aanvoelt. Het tweede merk is HudaBeauty. Het is twee of drie jaar geleden naar Frankrijk gekomen en het is een merk dat me bijzonder aanspreekt omdat het voortdurend innoveert.

Tips & Tricks voor een natuurlijke glanzende make-up look

FIV: Wat zijn uw beauty tips en trucs voor een natuurlijke glanzende make-up look?

Emmy:

  • Gezichtsverzorging: minstens één keer per week een masker met scrub.
  • Groene farsalli basis die de huid een lichte en gladde uitstraling geeft, onvergelijkbaar
  • Amazonian Foundation Pie die buitengewoon is : Glow Hold Rendering
  • En het highlighter palette van HudaBeauty

Mode look voor het herfst/winter seizoen: vocht, lippenstift

FIV: Als schoonheidsspecialiste, wat is uw geheim om uw huid te hydrateren en te voeden?
Emmy: Breng ‘s morgens en ‘s avonds een goede gezichtscrème aan en reinig de huid vooral goed. Vermijd reinigingsmelk, die verstopt de poriën. Ik geef de voorkeur aan micellair water, maar het is een kwestie van smaak. Breng ‘s avonds een serum aan. Ik hou echt van Khiel’s Midnight Recovery. Het effect op de huid is onmiddellijk: soepelheid, teint en licht.
FIV: Wat is je top 5 flitsende en langhoudende lippenstift?
Emmy: Ik gebruik geen flash lipstick, ik geef de voorkeur aan sobere kleuren. Ik hou van HudaBeauty en KatVonD
FIV: Op uw sociale netwerken aarzelt u niet om schoonheid en mode te combineren, die uiteindelijk zeer nauw met elkaar verbonden zijn. Als u uw herfst/winter 2019/202020 voor ons zou moeten beschrijven, hoe zou die er dan uitzien?
Goede vraag. Laarzen, grote wollen trui, kleine hoed in de kleur van de laarzen en handtas.

“Make-up don’ts”

FIV: Wat zijn volgens u de “make-up faux pas” die je niet moet maken?
Emmy: Ik denk dat het moeilijk is om te oordelen over make-up omdat ieders smaak en kleuren uniek zijn. Laten we zeggen dat we moeten vermijden:
  • De oranje teint
  • Oranje gebogen wenkbrauwen
  • Veel donkerder gist contour
  • Oogringen wit gemarkeerd


Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV