Vergeten kapsels, coupes en kleurrijke looks uit het verleden

Vandaag gaat het erom of je je haar liever lang of kort draagt en of een beetje kleur het ontbrekende effect is, maar vroeger waren kapsels gek, freaky, kleurrijk en elegant. Deze kapsels duiken af en toe op, maar zijn ook in de vergetelheid geraakt, ook al zijn sommige van deze kapsels zeer overtuigend en kunnen ze je look perfect afronden. Herontdek de jaren ’60, ’70 en ’80 voor uw eigen wow-factor.

Kapsels – van elegant tot punky tot natuurlijk

De trendkapsels van vandaag zijn heel anders dan toen, want in het verleden bepaalde het decennium veel meer het uiterlijk en vooral de kapsels dan vandaag. In tegenstelling tot vandaag waren de kapsels veel opzichtiger en pasten ze zich aan de muziek en de omstandigheden aan, afhankelijk van het jaar, zo vind je in de jaren ’50 de warrige krullen, in de jaren ’60 bijenkorven, d.w.z. sterk warrige haren in banaanvorm of in de jaren ’70 de hippie-look met bandana of de gehate mullet. Je ziet dat er de laatste jaren veel veranderd is, maar niet ten kwade, want de kapsels zijn met het jaar natuurlijker geworden, hoewel sommige klassiekers van toen vandaag nog steeds gedragen worden en een echte blikvanger blijven. Maar ook al worden de kapsels van vandaag natuurlijker, er zijn nog steeds faux pas, dus het is de moeite waard om eens naar het verleden te kijken en vergeten looks en coupes voor jezelf te herontdekken.

60s hairstyling – chic en elegant

Zoals reeds gezegd, zijn de jaren 60 een belangrijk tijdperk en weerspiegelen ze de rock’n roll met hun uiterlijk. Met hun elegante make-up en chique, speelse kapsels zijn ze altijd een klassieker in retrostijl en maken ze hun look vakkundig af. Herontdek nu de retrostijl en probeer de trend uit de jaren 60 zelf uit.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Jaren 70 – wilde feestkapsels en hippie-uitstapjes

Niet alleen de bandana of de mullet zijn kenmerken van de jaren 70, maar ook de wilde en warrige feestkapsels van die tijd worden herinnerd. Met dit coole, brutale en freaky kapsel ben je perfect voorbereid op het volgende feest of partij, maar de look is niet alleen een echte blikvanger voor feestjes, maar ook voor het dagelijkse leven.

Kapsels uit de jaren 80 – krullend, zeer toupeerbaar en vol volume

De jaren 80 waren een kleurrijke en gekke tijd, net als de outfits, de muziek en vooral de kapsels van die tijd, vol volume. Perfect voor elke gelegenheid, van date nights tot joggen of brunchen met je vriendinnen, dit kapsel voegt een verrassingsfactor toe en versterkt je look tot een individuele outfit.