De nieuwste kapsels, coupes en stylings – Top Haartrends

Weerbarstig, steil en kleurrijk – het haar en de haarstijlen zijn de laatste jaren steeds weer terug te vinden in verschillende coupes, kleuren en facetten, maar welke look is nu uiteindelijk het meest geschikt en zorgt voor een wow-factor. Laat u inspireren door de nieuwste en hipste kapsels en maak van uw kapsel een individuele en unieke look.

Haar – lang, kort, krullend en andere haartypes

Tegenwoordig kunnen kapsels heel verschillend zijn, vooral de haarstructuur beïnvloedt de styling of de snit van het haar. Want lang haar ziet er al snel saai uit en hangt er maar wat bij als het verkeerd wordt geknipt, kort haar ziet er al gauw te rocky of punky uit als het verkeerd wordt geknipt en krullend haar is altijd moeilijk te temmen, afhankelijk van het type krul. Het is moeilijk om het perfecte kapsel te bereiken, maar het belangrijkste is dat het kapsel de waarnemer en de drager zelf behaagt, zonder dat men zich aan regels hoeft te houden. Toch zijn er regels of liever trends die het uiterlijk en het kapsel dienovereenkomstig beïnvloeden. Vooral sterren als Zendaya, Ariana Grande en anderen zorgen voor de populariteit van overeenkomstige kapsels, waarbij niet elk kapsel een echte blikvanger is, maar soms een ware verschrikking. Er zijn echter veel goede en geslaagde voorbeelden van kapsels te vinden, variërend van lang, kort, bruin of blond tot felle kleuren en opwindende felgekleurde kapsels.

Elegante, coole en speelse kapsels

Ontdek nu welke de populairste kapsels van dit jaar zijn en welke je look nog individueler zullen maken. De kapsels van dit jaar omvatten alles van bobs tot franjes, korte kapsels tot warme haarkleuren zoals oranje en roodtinten. Opnieuw weg van de opzichtige en freaky, vinden we dit jaar meer natuurlijke en elegante kapsels dan voorheen.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

https://www.youtube.com/watch?v=DqUN71qzXHk

Korte coupes en kleurrijke looks

Eigenlijk was lang haar altijd wat elk klein meisje wilde, maar er is de laatste jaren veel veranderd. Van lang tot kort, de schattige pixie-kapsels en schouderlang haar worden steeds populairder onder de kapsels. En terecht, want niet alleen zijn de coupes cool en gewaagd, maar ook de verschillende haarkleuren die bij de coupes passen, zijn een echte blikvanger.

https://www.youtube.com/watch?v=q2_aA-SCytQ

Trendy en nonchalante herenkapsels

Niet alleen in de vrouwenwereld zijn er trendy kapsels, nee, ook de mannenwereld inspireert telkens weer met verschillende kapsels voor de perfecte look. Krullen zijn ook dit jaar weer een belangrijk thema in de kapsels, dus de korte coupe op het hoofd is weer uit en een warrige bos manen is in. Dus vind nu je trendy kapsel voor dit jaar.