Stijltang Lucea ID van T3 Micro: Gepersonaliseerde temperatuur voor elk haartype

Lucea ID – Achter deze naam schuilt de nieuwste Heat ID technologie van de nieuwe stijltang van T3 Micro. Met de nieuwe technologie kunt u een gladde, ontspannen haarstyling bereiken voor een zijdezachte haardos. Zelfs stylingexperts als David Lopez of Josh Liu vertrouwen op het schoonheidswonder T3 Micro en zijn revolutionaire stylingapparaten. Dankzij de nieuwe Heat ID- en Heat IQ-technologie behoren gestresst haar en verbrande punten tot het verleden. We laten je hier zien hoe je dit populaire schoonheidshulpmiddel gebruikt. Plus: Hollywood’s sterrenstylisten delen hun stylingtips met u. Ontdek aan het eind hoe ze volumineuze golven creëren met de stijltang.

Stijltang Lucea ID: De volgende generatie van temperatuurbeheer voor elk haartype

De bekroonde haarstyling tools van T3 Micro zijn niet meer weg te denken uit de styling wereld. De witte en roségouden krultangen, föhns en stijltangen zijn bekend en geliefd om hun combinatie van de nieuwste technologie en hoogwaardig design met eenvoudige bediening en verkorte stylingtijd! Dit jaar overtuigt het Californische bedrijf met de Lucea ID stijltang en zijn ingebouwde HEAT ID technologie, de eerste stylingtechnologie in zijn soort, die een gepersonaliseerd warmtemanagement voor elke gebruiker garandeert.

Hier zijn de nieuwste technologieën in een oogopslag:

  • T3 HeatID
  • T3 Rapid HeatIQ technologie
  • ThermaTouch® technologiee

Juiste temperatuur voor uw haartype

De vraag naar de juiste temperatuur rijst meestal vóór het stylen. Als je de temperatuur te laag instelt, zal je haar niet steil worden. Als de temperatuur te hoog is ingesteld, verbrandt u uw haar snel en beschadigt u de haarstructuur. Dit is waar de nieuwe Heat ID technologie om de hoek komt kijken en de juiste temperatuur voor uw haar bepaalt op basis van uw individuele behoeften.

Om de perfecte warmte voor uw haartype te bepalen, moeten de volgende gegevens worden ingevoerd via een intelligent aanraakbedieningspaneel:

  1. Haartextuur (fijn, medium, dik)
  2. Haarlengte (kort, halflang, lang)
  3. En of het haar gekleurd is

Op basis van deze invoer bepaalt de stijltang nu uw optimale warmte-ID en stelt hij automatisch de temperatuur in. Hij kan kiezen uit 9 temperatuurniveaus. Op die manier kan haarbeschadiging worden beperkt omdat er geen onnodige hittestress is.

Bekijk de nieuwe T3 Lucea stijltang hier zelf:

Heat IQ: Glanzend haar zonder pluizen

Voor een extra glanzend en pluisvrij resultaat is er een tweede, innovatieve technologie: de HEAT IQ. Dit betekent dat een intelligente microchip het vermogen controleert en regelt om temperatuurschommelingen tot een minimum te beperken en een snelle warmteterugwinning te garanderen. Een geïntegreerde en krachtige ionengenerator creëert extra negatieve ionen op de keramische platen, voor minder statische elektriciteit en meer glans.

Minder statische elektriciteit en meer glans dankzij negatieve ionen

De HEAT ID- en HEAT IQ-technologieën bieden dus een individuele stylingervaring voor thuis, maar stellen professionals ook in staat om snel en veilig op de set te werken of elke manie in de salon te temmen – zelfs voor VIP-klanten!

Innovatief ontwerp, PrecisionControl joint & Co.

Terwijl de nieuwste technologieën in de schoonheidsindustrie je haar beschermen tijdens het stylen met hitte, helpt het originele ontwerp van de Lucea ID stijltang je ermee om te gaan. Je kunt je haar nu sneller stylen dankzij de verlengde keramische platen en met het PrecisionControl-gewricht heb je betere stylingcontrole. En als u liever volumineuze krullen hebt dan een slanke look, kunt u met het exclusieve StyleEdge-ontwerp in een handomdraai golven en krullen creëren.

Styling tips van David Lopez, Josh Liu & Kiyah Wright

Wie wil er nu niet de uitrusting van een professionele stylist? De T3 Micro Straightener is een echte professionele styling tool die niet alleen je haar professioneel styled, maar ook iets goeds doet voor de gezondheid van je haar. Stylingexperts zoals David Lopez en Josh Liu delen hun ervaringen in de volgende video’s en geven je tips en trucs om ervoor te zorgen dat je nooit meer een bad hair day hebt!

Betere controle bij het stylen van het haar: de juiste handgreep

Hairstylist David Lopez staat niet alleen zelf voor de camera voor sommige projecten, maar werkt ook regelmatig met de who’s who van Hollywood. Tot zijn vaste klantenkring behoren Hailey Bieber en Ashley Graham. Hier in de video deelt hij zijn ultieme styling tips. Altijd bij hem: de T3 Micro Lucea ID stijltang.

Volumineuze krullen & natuurlijke strandgolven

Een veelgemaakte fout bij het creëren van golven met een stijltang is dat de meeste mensen te veel druk uitoefenen. Maar met de juiste tips kunt ook u optimale resultaten bereiken – van volumineuze krullen voor ‘s avonds tot natuurlijke strandgolven voor dagelijks gebruik. Leer de beste manier om het te doen in deze video. Ariana Grande’s stylist Josh Liu en Kiyah Wright delen hun tips met je.

Lucea ID: Het professionele gereedschap ook populair op de set

Dankzij de zachte technologie en de snelle opwarming is de stijltang bijzonder populair op de set. Of het nu gaat om een muziekvideo, een tv-show of een fotoshoot – met de stylingtool kunnen verschillende looks worden getoverd, wat ook ruimte bespaart in de tas van de stylist. Het instrument wordt ook regelmatig gebruikt voor prijsuitreikingen, filmpremières en live shows. Zo kan het kapsel kort voor de grote voorstelling worden opgefrist met de opfrisstand bij verlaagde temperatuur.