Doe-het-zelf verzorgingsproducten – maak uw eigen natuurlijke crèmes, shampoos en huidverzorgingsproducten

Verzorgingsproducten – meestal met chemische ingrediënten of biologisch, maar vaak duur en soms gepaard gaand met allergische reacties. Maar naast deze keuze heeft men vandaag de dag nog steeds de mogelijkheid om zelf producten te maken, omdat men daarbij specifiek kan letten op de gebruikte inhoudsstoffen en men op een eenvoudige manier een natuurlijk product kan maken.

Gezichts- en lichaamsverzorging – organisch, chemisch en duur

Tegenwoordig vind je verzorgingsproducten van top tot teen, er zijn crèmes, zepen of zelfs peelings voor alles, maar die zijn niet altijd biologisch en alleen van natuurlijke producten gemaakt, maar ook van veel chemische ingrediënten. U moet hier speciaal op letten, want afhankelijk van het product en de inhoud ervan kunnen allergische reacties ontstaan, maar maakt u zich geen zorgen, niet elk product heeft een allergische werking. Niettemin is het raadzaam de toevlucht te nemen tot biologische en natuurlijke verzorgingsproducten, hoewel deze meestal erg duur zijn, hoewel dit opnieuw rum spreekt voor hun hoogwaardige productie en verzorging. Naast deze twee mogelijkheden van verzorgingsprodukten is er nog een derde manier, namelijk de eigen produktie. Er zijn verschillende aspecten die voor deze manier pleiten, want afhankelijk van het product is het zeer goedkoop, eenvoudig en u hebt controle over de ingrediënten, zodat u weet voor welke u allergisch bent.

Haarverzorging natuurlijk, veganistisch en eenvoudig

Bovenal is haarverzorging eenvoudig en plantaardig te produceren en niet alleen cosmetica. Hoewel haarverzorging meestal zonder problemen kan worden gebruikt, is het raadzaam uw eigen verzorging te gebruiken voor speciale gevallen zoals zeer droog of broos haar. In de video kunt u zien hoe u roggemeel, appelciderazijn, kokosolie en zetmeel anders gebruikt.

Hydraterende en natuurlijke gezichtsverzorging

Vooral de gezichtsverzorging is vaak zelfgemaakt, omdat het voor de gevoelige huid vaak moeilijk is de juiste crème te vinden. Niet alleen crèmes, maar ook body butters en gezichtssprays kunnen echter op natuurlijke wijze worden gemaakt, hoofdzakelijk van plantaardige oliën, aloë vera of sheaboter. Bekijk dus de video en vind de juiste crème voor uw huid.

Zelfgemaakte eenvoudige lipverzorging

Hoewel make-up niet echt telt als huidverzorgingsproduct, zijn er veel video’s en instructies voor natuurlijke, aangename en eenvoudige make-up. Hier vindt u instructies voor uw eigen zelfgemaakte make-up, waaronder een lippenbalsem, een kleurrijke mascara en zelfs nagellak kan zonder chemicaliën worden gemaakt.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV