Mijn Top 7 Krullend Haar Stijlen: Alles van Rommelig tot Slappe Bun

Stijltijlen voor krullend haar – Vroeger dacht ik dat krullen moeilijk te stylen waren, maar na verloop van tijd heb ik ingezien dat er eindeloos veel interessante stijlen voor krullend haar zijn. Ik heb wat onderzoek voor je gedaan om de beste kapsels en stijlen te vinden. Welke looks zijn er, hoe creëer ik ze en wat is de beste manier om met krullend haar om te gaan? Hier vind je alles wat je moet weten, dus veel plezier met stylen!

Kapsels voor krullend haar: hier vind je mijn 7 favoriete looks

  • Natuurlijk
  • PuffyBun
  • Rommelige Bun
  • Ananas look
  • Dubbele Bun
  • Strikte varkensstaart
  • Paardestaart

De “geheel natuurlijke” stijl

Je hebt geen haarspullen, warmte, haarbanden of iets anders nodig voor de “All Natural”. Schud gewoon een keer met je haar en ga het huis uit.

Een bericht gedeeld door @curlyhairkillas op .

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

De Puffy Bun

De Puffy Bun is ook niet erg moeilijk na te maken: Kam je haar gewoon strak naar achteren met een beetje haarpoeder of gel, maak een vlecht zo hoog mogelijk en maak er vervolgens een losse chignon van met een haarstrik. Het beste is om uitstekende haren af te knijpen met bobby pins. Style het babyhaar en je bent klaar!

Laten we wild doen: De rommelige Bun

De Messy Bun is een van de makkelijkste kapsels als je krullen hebt. Trek je haar op als een vlecht, bind er een haarband losjes omheen, pluk er aan de voorkant een paar plukken uit en stijl eventueel je babyhaar. Klaar!

Een bericht gedeeld door @ig.curls op .

Fruitig: de “ananas” look

De “ananas”-look is heel gemakkelijk te stylen met 2-3 haarbanden en eventueel een sjaal. Bind je haar gewoon helemaal bovenaan in een vlecht (met alle 2-3 haarelastiekjes) en trek het dan naar voren zodat er wat haar over je voorhoofd hangt, bijna als een pony. Maak het haar achter op het hoofd een beetje los en pluk er aan elke kant van de “pasteitjes” een paar plukken uit. Et Voilá!

Alles keer 2: De “Double Bun

Voor de “Double Bun” kam je je haar in een middenscheiding, plaats dan een vlecht aan elke kant in de gewenste positie. Gebruik een andere haarstrik om aan elke kant een chignon van de gewenste grootte te maken en zet het uitstekende haar vast met haarspelden. De dubbele knot is klaar. Style het babyhaar met een beetje haarpudding als je wilt.

De “Strikte” vlecht

De “strenge” vlecht kan bijna net zo snel gemaakt worden als een klassieke paardenstaart. Kam je haar met een beetje pudding, knoop het in een vlecht, stijl je babyhaar en je bent klaar!

De klassieke paardenstaart

Een van de eenvoudigste kapseltechnieken. Bind je haar in een vlecht aan de achterkant van je hoofd. Dat is het! – Als je het wat slanker wilt, gebruik dan haarpudding en een borstel om het naar achteren te borstelen en bind het vervolgens in een vlecht.