Top 10 meest populaire kerstkoekjes: marsepein, speculaas tot jam

Kerstmis is ook de tijd van lekker eten. Met Kerstmis wordt niet alleen veel moeite gestoken in de gebruikelijke maaltijden, er zijn ook veel koekjes en chocolade tussendoor. Veel families hebben het ritueel van samen koekjes bakken voor een hele dag.

De kerstkoekjes voor 2018 – Recepten

Er zijn ontelbare koekjesrecepten voor de kersttijd. Wij hebben de populairste kerstkoekjes voor u uitgezocht, elk met een bijpassend recept, zodat u niet ver hoeft te zoeken naar het juiste recept en meteen kunt beginnen met bakken.

# 1 Kaneelsterren gaan altijd!

Kaneelsterren zijn voor de meeste mensen met Kerstmis een absolute must-have. Het deeg van eiwitten, amandelen, poedersuiker en kaneel en ook de opgeklopte eiwitten bovenop zijn gemakkelijk en snel te maken. We hebben een lekker kaneelster recept voor je gevonden: Kaneelsterren.

https://www.instagram.com/p/BqdLMKTnVfl/

# 2 Vanillekorstjes: de delicate verleiding uit de bergen

Vanillecrescents zijn ook iets heel lekkers met Kerstmis, vooral wanneer ze smelten in je mond. Het is zeker de moeite waard om deze koekjes zelf te maken en ze niet kant-en-klaar in de winkel te kopen. We hebben uitgezocht hoe je de allerbeste vanille crescents kunt maken: Vanille crescents.

FIV | Magazine

New Issue! #26 with San Diego Pooth - Newcomer now in Tampa / USA FIV Magazine: All Covers

# 3 Nussecken: De klassieker van de bakker

Notenkoekjes zijn niet alleen populair met Kerstmis, maar ook gedurende de rest van het jaar. Om deze koekjes te maken, moet je een beetje meer tijd nemen. Ze bestaan immers uit korstdeeg, jam en een notenmengsel, en dat moet allemaal eerst worden gemaakt. Notenkoekjes.

https://www.instagram.com/p/BqINZCenYSn/

# Angel Eyes met Marmelade

Als u liever koekjes met jam eet, zal dit recept voor angel’s eyes u goed van pas komen. Zoet deeg versierd met een klodder jam. De engeloogjes zien er niet alleen goed uit, ze smaken ook goed. Hier hebben we een recept voor de zoete koekjes voor u gevonden: Angel Eyes

https://www.instagram.com/p/Bqgz9iKlcaC/

#5 Spekulatius – De traditionele koek

Peperkoek heeft een smaak die onmiddellijk herkenbaar is. Deze koekjes worden nu zelfs gebruikt in ijs of chocoladerepen omdat zoveel mensen de smaak lekker vinden. De specerijen zijn bijzonder belangrijk bij het bakken van deze koekjes. Spekulatius.

#6 Terrace Cookies – Verhalende koekjes

Terrasbiscuits bestaan uit verschillende biscuitlagen. De biscuitlagen worden bijeengehouden door jam. Alleen al het zien van deze koekjes wekt de eetlust op. Wat de vorm betreft, kun je creatief zijn. Er is geen typische vorm, zoals bijvoorbeeld bij vanillecrescents. Terras koekjes.

https://www.instagram.com/p/BqnJlmaAvCe/

#7 Citroenhartjes van de bakplaat

Citroenhartjes zijn een beetje een afwisseling van de typische kaneelkersttraktaties. De bereiding is net zo eenvoudig als bij een citroentaart. Speciaal voor citroenfans een must in de kersttijd: Lemon Hearts

https://www.instagram.com/p/Bb7QvV6gTJx/

#8 Kokosmakronen voor een Tropische Kerst

Kokosmakronen bevatten, zoals de naam al zegt, geraspte kokos. Dit gebak is dus niet voor iedereen. Met dit recept kunt u uw gasten verrassen met iets dat nog niet iedereen heeft gegeten. Hier is een geschikt recept voor u: Kokosmakronen

#9 Shortbread met veel boter

Zandkoek wordt hoofdzakelijk gemaakt van korstdeeg. Er zijn maar een paar ingrediënten nodig, die je bijna altijd wel in huis hebt. Deze koekjes zijn echter niet alleen populair met Kerstmis, maar ook in elke andere tijd van het jaar. Kijk zelf en bekijk het recept: Spritzgebäck

#10 Zandkoekjes met chocolade coating

Zandkoekjes zijn bijzonder zacht en zoet. Toch is het niet moeilijk voor te bereiden. Het hoogtepunt? Eén kant van het koekje moet in de chocoladecoating worden gedoopt. Iedereen kan ze maken en ze zijn snel klaar: zandkoekjes

https://www.instagram.com/p/Bqu2AwdnFSZ/

FIV wenst u veel bakplezier!