Heerlijke, eenvoudige drankjes voor de zomer: recepten om zelf te maken, met en zonder alcohol!

Zomer, zon, zonneschijn: fantastisch weer verhoogt de stemming, bevordert de motivatie en het humeur. Nu heb je alleen nog een lekker drankje nodig en de zomerdag is perfect. Je kunt vaak met slechts een paar ingrediënten een heerlijk drankje tevoorschijn toveren. Wij hebben een grote verscheidenheid aan recepten geselecteerd die iedereen kan maken. Het mooie is dat je vaak niet veel hoeft te doen, je hoeft niet veel geld uit te geven en je kunt toch een heerlijk drankje in je handen houden.

Cocktails zonder alcohol – mocktails, ijsthee, smoothie & co!

Het is zomer! De dagen worden langer, de nachten korter! Wat is er lekkerder dan een heerlijk drankje in je hand? Zelfs als u geen professionele kok bent, kunt u deze heerlijke drankjes toch maken! Misschien wilt u een foto maken van uw resultaat en die delen met uw vrienden? Bekijk dan onze tips voor het maken van een goede foto! Hier kun je leren hoe je de best mogelijke foto van je drankje kunt maken.

Koude versnaperingen voor jong en oud

Wil je stoppen met alcohol, hou je niet van alcohol of heb je gewoon geen zin in een alcoholisch drankje? Bekijk dan deze vijf zomerdrankideeën! Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen thuis in de huiskamer, op het terras, op het balkon of in de tuin worden genuttigd.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Maak zelf limonade: De klassiekers

Soms heb je geen zin in fancy drankjes of heb je gewoon liever iets klassieks. Een verfrissende limonade geeft je de energieboost die je nodig hebt voor de dag. Ga voor de klassieke limonade of een iets specialere variatie van limonade. Neem een kijkje en veel plezier met het maken ervan!

Limonade: Met munt en zonder suiker

In deze korte video laat Sally je een snelle en makkelijke manier zien om zelf een fris drankje te maken!

Frambozenlimonade: eenvoudig recept met weinig calorieën

Misschien ben je in de stemming voor een beetje meer variatie. Probeer dan de frambozenlimonade! Het klinkt spectaculair, maar het is eigenlijk heel simpel! In slechts een paar minuten heb je een heerlijke limonade!

Starbucks thuis: frappuccino’s en koude dranken

Starbucks drankjes zijn absoluut hip. Helaas zijn ze erg duur. Als je portemonnee het niet toelaat, kun je makkelijk je eigen Starbucks drankje maken.

Maak je eigen Ijskoffie, Latte Macchiato & Co.

Wat zijn de top 3 zomerdrankjes van dit jaar? Met deze video maak je snel een heerlijke Cool Lime Refresher, een S’mores Frappuccino of een Iced Guava Passionfruit Drink!

 

Fruitige DIY Starbucks drankjes: gezond, kleurrijk en goedkoop

Fruitig, kleurrijk en heerlijk: dit zijn de DIY Starbucks drankjes voor de zomer! Kijk eens naar de recepten!

Isotone drankjes na het sporten: elektrolytenhoudend & een koud genoegen

U wilt genieten van een heerlijk drankje, maar er tegelijkertijd zeker van zijn dat het gezond is? Dan hebben we precies wat je zoekt! U kunt in de zomer met een gerust hart genieten van heerlijke ijsthee, want ze zijn gezond en ook nog eens lekker!

Vitaliserende thee zonder suiker & met groot effect

Maak je eigen ijsthee! Het is een makkie, dus jij kunt het ook!

Detox thee met veel citroen

Een verfrissend drankje voor uw fitnessprogramma na afloop! Gewoonweg heerlijk!

Cocktails voor de zomer met en zonder alcohol

Wil je iets nieuws proberen? Bent u het zat om steeds dezelfde drankjes te drinken? Probeer dan deze receptideeën eens uit!

Regenboogcocktail: eenvoudig recept met kleurrijke laagjes

Kleurrijk, kleurrijk en leuk! Met of zonder alcohol gewoon een genot!

Cocktail snel, lekker & makkelijk – Binnen een paar minuten

XLaeta laat je zien hoe je de coolste cocktails maakt in 3 minuten. Geloof je het niet? Klik dan je weg naar binnen!