Tips en trucs voor last minute finger food: makkelijke recepten om te volgen – veganistisch, vegetarisch & met vlees!

Er is iets magisch aan zomeravonden. Vrienden, zon, goede vibes, heerlijke drankjes en GOED eten. In dit artikel laten we je zien hoe je in een handomdraai verschillende fingerfoodgerechten in elkaar kunt flansen en een geweldige sfeer kunt creëren. Ben je nooit de beste kok geweest? Geen probleem, je kunt niet fout gaan met de recepten die we je hier laten zien. Makkelijke recepten, eenvoudige bereiding maar een fantastisch resultaat. Dat klinkt niet alleen veelbelovend, maar de resultaten smaken er ook naar. We zullen je laten zien hoe het moet!

Vegetarisch bereid en gewoon lekker: dat maakt het buffet tot een succes!

Eet je zelf vegetarisch of verwacht je gasten die alleen vegetarische gerechten eten? Geen probleem. Hier hebben we twee opties voor je die super lekker zijn bereid met courgettes. Gezond en lekker tegelijk! Wat wil je nog meer?

Sally’s World laat zien hoe het moet: Heerlijke antipasti met courgette en feta

De courgetterolletjes met feta zijn ideaal om naast andere lekkernijen op een buffet te zetten. Ze zijn super snel te bereiden en geweldig voor alle vegetariërs!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Courgette pizza: gezond, weinig koolhydraten & perfect voor tussendoor

Kleine mini pizza’s zijn altijd goed, of niet? We hebben een vegetarische versie voor je uitgezocht. Alles wat je nodig hebt is: courgettes, zout, peper, tomatenpuree, kaas, gedroogde oregano, kerstomaatjes, fijngehakte uien en knoflook! Kijk maar eens!

Veganistisch? Geen probleem. Spiesjes en hapjes, koud of warm!

Veganistische snacks smaken niet goed? Onzin! Veganistische snacks zijn super onhandig en tijdrovend? Onzin! Excuses op excuses! Veganistische snacks zijn super lekker en makkelijk te bereiden.

Het perfecte fingerfood: veganistische feesthapjes uit de oven

In de volgende video heb je zelfs verschillende snack ideeën. Zo kun je stoom afblazen en kijken wat jou het beste smaakt! Je zult verbaasd zijn hoeveel dingen veganistisch zijn en hoe gemakkelijk het is om snacks te bereiden die geen dierlijke producten bevatten!

Vegan pizza broodjes – opgerold en zonder kaas

Pizza werkt alleen met kaas! Dat is niet helemaal juist. Met deze tips en trucs kun je gemakkelijk heerlijke pizzarollen maken die helemaal VEGAN zijn! Is dat niet geweldig?

Fingerfood met vlees: Perfect voor barbecuen in de zomer!

Hou je van hartig en stevig eten? Dan hebben we twee lekkere hapjes voor je. De heerlijke gehaktballetjes Caprese spiesjes en de heerlijke kaas hapjes met spek en ham.

Hartig fingerfood recept: tomaten, basilicum en heerlijke gehaktballetjes

Kaas hapjes om te snacken: zoutjes, spek en kaas!

Heb je dit ooit eerder gezien? De leuke kaashapjes zijn in een handomdraai klaar om te serveren!