Nagellak: gewoon en simpel of chique? Nagellak aanbrengen zonder eroverheen te lakken, zonder strepen en zonder luchtbellen: zo doe je dat!

Bij een verzorgd uiterlijk horen ook verzorgde handen en nagels. Dit is echter soms moeilijker dan verwacht. Sterren als Kylie Jenner, Lady Gaga, Selena Gomez en anderen schitteren op de rode loper met mooie, ongewone of eenvoudige nagelstijlen. Wat zijn de trends van dit jaar en welke kleuren zijn momenteel in opmars? Heb je geen tijd, zin of geld voor een afspraak bij een nagelstudio? Dan hebben wij precies het juiste voor je met vrolijke zomerkleurtjes die je outfit perfect combineren met je nagels.

Nagellak! De mooiste trends & nieuwste kleuren

Mooie, frisse nagels zijn voor velen een must. Wat zijn de mooiste trends van dit jaar? Met welke kleuren kun je nooit fout gaan en hoe breng je ze aan? Wij hebben de antwoorden op deze vragen. Soms helpen kleine tips en trucs om dingen als nagellak aanbrengen makkelijker te maken. Vaak heb je helemaal niet veel nodig, alleen de juiste producten en de juiste procedure en bang je hebt de mooiste nagels!

Billie Eilish, Selena Gomez, Kylie Jenner & Co: wat dragen de sterren? ?

We worden vaak geïnspireerd door onze sterren, rolmodellen of mode-iconen. Laten we eens kijken naar de nagel ontwerpen van de sterren. Wat dragen ze nu en wat vind je niet op de nagels van een ster?

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Tips en trucs voor het aanbrengen, verwijderen en verzorgen

Wie heeft dat niet meegemaakt? Je hebt net je nagels gelakt, maar al na twee uur zien ze er niet meer vers gelakt uit, maar afgebrokkeld, gebarsten of gewoon ongelijk. Niets vervelender dan dat! Wij hebben een aantal tips en trucs om je nagellak snel en gemakkelijk aan te brengen, zodat het lijkt alsof je het door een professional hebt laten doen. Met deze tips, ben je een pro in een mum van tijd!

Aanbrengen zonder overschilderen, luchtbellen of barsten!

Hoe breng je de perfecte nagellak aan? Je wilt uitgaan en je nagels zijn nog niet klaar? Blijf gewoon kalm. Bekijk de video die je de do’s & don’ts toont. Op deze manier kunt ook u een perfect nageldesign krijgen.

Nagelverzorging thuis: hoe je gemakkelijk zelf mooie nagels kunt maken!

Het doet je afvragen hoe belangrijk nagelverzorging is. Er zijn veel stappen die u moet volgen om sterke en gezonde nagels te krijgen. In deze Nagelverzorging Hack video, laten we je zien hoe je zijdezachte handen en sterke en sterke nagels krijgt met behulp van de juiste producten!

Oorsprong & Geschiedenis van Nagellak: Korte Nagels, Neon Kleuren, Pers op Mails & Meer!

Is het niet interessant om te zien hoe nagellakkleuren en trends in de loop der tijd zijn veranderd? Als je nieuwsgierig bent en meer wilt weten over de evolutie van nagellak, ben je hier aan het juiste adres.

Trends uit het verleden en vandaag in vergelijking!

100 jaar is een lange tijd en er kan veel gebeuren in die tijd. Misschien laat je je inspireren door de nagellaktrends van vroeger en probeer je ze vandaag opnieuw uit?