Eenvoudige zomerse gerechten: snelle recepten met en zonder vlees – een genot koud & warm!

De zomer is hier en daarmee hebben we heerlijke gerechtideeën die super makkelijk na te maken zijn. Wie kent het niet? Na het werk, wil je snel iets te eten klaarmaken. Maar er zijn wel een paar voorwaarden aan deze maaltijd verbonden: hij moet lekker zijn, niet te veel kosten en, het beste van alles, hij moet snel klaar te maken zijn. Een hoop voorwaarden voor één maaltijd, maar geen probleem voor ons. Pak je houten lepel en ga naar de keuken. Uw gasten zullen enthousiast zijn, of het nu voor de lunch of het diner is: deze snelle gerechten zijn gewoon een genot op elk moment van de dag!

Makkelijke recepten die iedereen kan klaarmaken: Salades, Bruschetta & Co.

Er zijn vele redenen waarom u beter de telefoon kunt pakken om uw pizza thuis te laten bezorgen. Je hoeft de bus niet te verlaten en je hoeft niet te koken, en toch krijg je een heerlijke maaltijd. Er zijn wel wat nadelen. Het is duur, ongezond en daarbovenop word je nog als lui bestempeld. Af en toe, is dat prima. Maar wil je jezelf niet motiveren om iets lekkers en gezonds te bereiden in je eigen keuken? Je weet precies wat er in je gerecht zit, het is altijd vers en (meestal) gezond. Neem uw kookactie als een gelegenheid om mooie foto’s van uw eten te maken.

Bruschetta gaat altijd: Origineel recept van Sally’s World

O ja, wat zou ik graag in Italië zijn. De zon, de lucht en vooral het eten. Er gaat niets boven een heerlijke bruschetta. De combinatie van smakelijk brood, fruitige, heerlijke tomaten en verse basilicum maakt iedereen week. Het beste eraan is dat het super snel te bereiden is.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Kleurrijke zomerse salade met kip & gegrilde groenten

Wat dacht je van een knapperige salade voor warme dagen? Snel gemaakt, vers en licht! Dus het wordt niet beter dan dit. Vaak heb je niet zo’n honger in de brandende hitte en wil je iets lichts maar vullends. Deze salade is daar gewoon perfect voor. Probeer het eens!

Aubergine rolletjes: Veganistisch, gevuld & makkelijk te maken

Wil je eens iets anders koken dan anders? Dan hebben we precies wat u zoekt. Auberginerolletjes zijn ideaal voor een warme zomeravond, een barbecue of gewoon als hapje bij een feestje. Ga de keuken in en begin te koken!

Zomerse gerechten: heerlijke receptideeën van ‘s morgens tot ‘s avonds

Eén maaltijd is goed en wel, maar wat als ik een hele dag wil plannen en van ‘s morgens tot ‘s avonds precieze recepten voor zomergerechten wil hebben? Wij hebben twee video’s geselecteerd die u laten zien welke mogelijkheden er zijn. De dag moet immers beginnen met een heerlijk ontbijt en eindigen met een heerlijk diner, nietwaar?

Van ontbijt tot avondeten: cup cakes, ontbijtburgers en heerlijke smoothies!

Youtuber TheBeauty2go laat zien hoe je zo gezond mogelijk de dag door kunt komen. Of het nu gaat om een heerlijke ontbijtburger of een cup cake – er is hier voor elk wat wils. Dus klik je weg naar binnen!

Goed uitgerust op elk moment van de dag: gerechten met en zonder vlees voor iedereen!

Het zijn de variaties die het doen, is het niet? We willen tenslotte niet elke dag hetzelfde eten. Daarom hebben wij een video uitgezocht met drie heerlijke zomergerechten van Dounia Slimani, waarin zij haar favoriete zomergerechten presenteert!