De makkelijkste gerechten om thuis te koken: Spaghetti Bolognese, Ratatouille & Paella

Zin in een rondje echt lekker koken en alle klassiekers uitproberen? Het is makkelijk met het juiste recept. We hebben een paar klassiekers uit onze buurlanden uitgekozen die u gemakkelijk thuis kunt maken. Je vindt alles wat je nodig hebt in de video’s hieronder.

Spaghetti Bolognese, Ratatouille & Paella: Klassieke en eenvoudige recepten

Er zijn ongelooflijk veel gerechten. Vaak weten we niet wat we moeten eten, kunnen we niet beslissen of ontbreekt het ons aan het nodige recept. Dat is nu voorbij. We hebben hier een heleboel super lekkere recepten die je zelf thuis kunt maken.

Spaghetti Bolognese: Sally’s World laat zien hoe je de pasta klassieker zelf maakt

Wie houdt er niet van heerlijke spaghetti met een lekkere bolognese? Deze Italiaanse klassieker zal altijd een hit zijn en het beste is dat hij zo makkelijk te maken is. Je vindt hier alles wat je nodig hebt:

Voor 4 personen:

  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 g gehakt, gemengd
  • 4 eetlepels hete olijfolie
  • Zout, peper
  • 0,5 theelepel suiker
  • 2 el tomatenpuree
  • 125 ml rode wijn
  • 2 blikken tomaten, in grove stukken, (400 g elk)
  • 2 laurierblaadjes
  • Zout, peper
  • 400 g spaghetti
  • 100 g Italiaanse harde kaas, geraspt, (bijv. Grana Padano)
  • 4 eetlepels platte peterselie, gehakt

Ratatouille: de Franse keuken uit de oven

Alles wat je nodig hebt zijn zeer eenvoudige ingrediënten. We hebben hier een boodschappenlijstje met alle producten:

FIV | Magazine

New Issue! #26 with San Diego Pooth - Newcomer now in Tampa / USA FIV Magazine: All Covers

Voor 4 personen:

  • 250 g courgettes
  • 1 kleine aubergine
  • 400 g tomaten
  • 2 kleine uien
  • 1 elke rode en gele paprika
  • 1-2 teentjes knoflook
  • Kruiden: 2 stengels basilicum, 3 stengels tijm en oregano, 1 takje rozemarijn
  • 3-4 eetlepels olijfolie
  • 2 el tomatenpuree
  • 100-150 ml groentebouillon
  • Zout, peper

 

Maak je eigen paella: Origineel Spaans recept met zeevruchten

De Spaanse lekkernij ziet er niet alleen goed uit, ze smaakt ook zo! Probeer het ook en geniet ervan!

Voor 4 personen:

  • 2 sjalotten
  • 5 teentjes knoflook
  • 300 g rijst (arborio of langkorrelige)
  • 250 g garnalen, ontdaan van zaadlijsten
  • 6 grote tijgergarnalen, ontdaan van ingewanden
  • 300 g mosselen en/of zeevruchten, afhankelijk van uw stemming en smaak
  • 1 theelepel chilivlokken
  • 3 stengels rozemarijn
  • 1 onbehandelde biologische citroen
  • 1,3 liter groente- of visbouillon
  • Wat veldsla
  • Zout
  • Peper
  • 1 snuifje saffraanpoeder voor de rijst
  • 3 eetlepels olijfolie

Dit is hoe de sterren koken: Natalie Portman en Katy Perry aan het fornuis!

Ja, sterren houden ook van koken. Voor velen is koken gewoon een passie en een hobby. Natalie Portman toont ons haar lievelingsgerecht en ook Katy Perry toont haar vaardigheden op het fornuis. Kijk maar eens!

Natalie Portman: De actrice pronkt met haar favoriete zelfgemaakte diner!

Wat de actrice kookt en hoe ze dat doet, zie je in de volgende video!

Katy Perry: De zangeres kookt en toont haar kunsten!

De grappige zangeres toont vaak haar kunsten op het podium en straalt zonder einde. Ze is ook leuk in de keuken en beheerst haar taken op haar eigen manier.