Off-White: Video’s en hoogtepunten van de catwalk – Trendy haute couture, Grungy Streetwear & Virgil Abohl

Off-White video’s van de catwalk – bedrukte shirts en opvallende accessoires. Virgil Abohl en zijn modegigant Off-White zijn erin geslaagd te doen wat velen in het verleden hebben geprobeerd – haute couture succesvol combineren met street cool. Hoe populair het merk is, blijkt alleen al uit de lijst van sterren en sterretjes die zich regelmatig laten fotograferen in de nieuwste creaties van het merk.

Luxe merk dat ‘street chic’ herdefinieert

In 2013 werd het merk oorspronkelijk opgericht onder de naam PYREX VISION. Later veranderde CEO en ontwerper Virgil Abohl de naam in Off-White en lanceerde hij zijn eerste collectie. Zijn innovatieve en coole ontwerpen werden al snel gedragen in de heetste muziekvideo’s van de hiphopindustrie en het merk vestigde zich al snel als luxemerk. De riem werd de must-have van het jaar en de eerste winkel werd geopend in Tokio. Later kwamen Hong Kong, Londen en New York erbij.

Urban kleding en speelse snits voor de zomer

Off-White is gevarieerd. Het staat voor haute couture en street style. Voor jong en oud. Mannelijk en vrouwelijk. Dit is precies wat tot uiting komt in de internationale modeshows van het merk.

Sportieve modeshow met luxueuze flair

Voor de modeshow van 2019 had luxemerk Off-White alleen de heetste en meest exclusieve modellen zoals Kendall Jenner en Bella Hadid op de catwalk. Ook iconen uit de sportwereld waren hier als mannequins vertegenwoordigd. Geen verrassing als je bedenkt dat het thema hier “Track and Field” was.

 

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Gewaagdeen casual streetwear met een vleugje grunge

Broeken met wijde taille, shirts met opdruk en gaten in de shirts. Dit is hoe ontwerper Virgil Abloh de mode voor de komende zomer in 2017 voor ogen had. In die tijd werd het huidige merk nog beschouwd als een nieuwkomer onder de luxemerken. Bekijk hier een van de eerste grote modeshows van het merk.

Minimalistische prêt-à-porter in de naam van de jaren ’90

Wederom waren de buitengewoon goed uitziende Hadid zusjes op de catwalk te zien. Georgina Grenville en Audrey Marnay, mannequin grootheden van de oudere generatie, waren ook hier. In 2020 legden Virgil Abloh en zijn team de nadruk op veel schedejurken en onconventionele pasvormen.

Vrouwelijke menage van fijne tule jurkenen koninklijke blouses

De inspiratie voor de zomercollectie 2018 was niemand minder dan volkslieveling en mode-icoon prinses Diana. De creatieve geesten van Off-Whites hebben maandenlang haar outfits van toen onder de loep genomen om met hun nieuwe collectie recht te doen aan haar nalatenschap. Je kan hier in de video zien hoe ze daarin geslaagd zijn.

Diverse en rebelse wintercollecties

De verbeelding en inspiratie van Virgil Abohl en zijn team is grenzeloos. En ook al zet elke collectie steeds nieuwe trends, de ontwerpen van het merk zijn nog steeds typisch Off-White. Ze zijn zelfverzekerd en elegant, maar altijd een beetje rebels en brutaal.

Glamoureuze chique jurken en zelfverzekerde accessoires

Schouderaccenten en glad leer – deze waren steeds vaker te vinden op de modeshow van 2019. Maar ook wie op zoek is naar nogal modieuze wilde outfitcombinaties zal niet teleurgesteld worden. Zo wordt satijn snel vermengd met bont en worden er kleine kristallen op handschoenen en handtassen geplakt. Bekijk de volledige show in de video hier.

Innovatieve modeshow met Instagram-klare outfits

De modeshow van 2019 is volgens Virgil Abloh geïnspireerd op alle reclame en de invloed van televisie. De rijm van de rap op de achtergrond was intimiderend, de gekozen accessoires tot nadenken stemmend. Het merk bleef met de collectie trouw aan zijn kenmerkende snits en outfits.

Gedempte kleuren en wijde snitten voor mannen

“Tornado Warning” was de naam van Off-Whites’ herfst/wintercollectie. Hoewel de combinatie van delicate gebreide kleding en baggy denim erg populair was, bleven de ogen van het merendeel van het publiek gericht op de vloer. De nieuwe Air Jordan 5 trainers, Off-Whites’ laatste samenwerking met Nike, waren hier vaak te zien.

Confectiecollectie met zware rokken en vernieuwende jasjes

Tegenpolen trekken elkaar aan. Dat was hier ook zeker het geval. Soms liet Virgil Abohl zijn modellen over de catwalk lopen in prinsesachtige jurken met veel tule en kant, soms in sexy bodyconjurken en zware werkpakken. Hij stopte deze keer ook niet bij mooie patronen en strassteentjes.

Achter de schermen van de streetwear gigant

Wie is Virgil Abohl? Hoe is Off-White eigenlijk Off-White geworden? En wat gebeurt er achter de schermen tijdens een modeshow? We hebben alles wat u moet weten over het merk hier samengevat.

Backstage met supermodellen Kendall Jenner & Bella Hadid

Virgil Abohl houdt van zijn mannequins, dus het is niet ongewoon om een of twee beroemde supermodellen op de catwalk te zien. Bekijk de video voor een exclusieve blik achter de camera’s. Ook aanwezig zijn Kendall Jenner en Bella Hadid.

Off-White – succesverhaal en bliksemsnelle opkomst

Hoe is PYREX VISION Off-White geworden? Waaruit bestond de eerste collectie van het merk? En wie is Virgil Abdohl? Deze vragen worden hier in de video beantwoord.

Off-White: Het merk

Meer over Off-White! De nieuwste collecties voor mannen en vrouwen, voor winter en zomer, schoenen van sterren als Kanye West en ook homeware voor uw huis.

  1. Off-White: Merk
  2. Tassen als accessoires
  3. Schoenen: Ua. door Kanye West
  4. Homeware: uw huis inrichten

Met Off-White houdt Virgil Abloh zich niet aan de regels van de design- en kunstindustrie. Het ontwerp met een politieke boodschap aan de jeugd en de samenleving verovert de modewereld – en wij kijken toe en verwonderen ons. Als je nog niet van Off-White hebt gehoord, loop je waarschijnlijk met je ogen dicht door de wereld, want het streetstyle- en high fashion-merk is overal. Off-White brengt zijn collecties uit volgens het motto “see now, buy now”, wat betekent dat zodra de beroemdste modellen ze op de catwalk dragen, de items voor iedereen verkrijgbaar zijn. Lees hier alles over Virgil Abloh’s invloed op jongeren, zijn samenwerkingen en nieuwste collecties.

Tassen: Accessoires voor uw outfit

Off-White tassen – Het trendlabel Off-White overtuigt met zijn industriële design, dat altijd een perfecte aanvulling is op streetwear outfits. De tassen zijn geen uitzondering. Details doen denken aan goederentreinen, bouwterreinen en stadslandschappen. De lijnen zijn duidelijk en vaak minimalistisch. Het is dan ook niet verwonderlijk te vernemen dat hoofdontwerper en labeloprichter Virgil Abloh architect is.

Schoenen: Ua. door Kanye West

Het streetwear-label Off-White van ontwerper en architect Virgil Abloh kreeg bekendheid nadat Abloh de kans kreeg om samen met Nike een collectie uit te brengen. Als voormalig creatief directeur van Louis Vuitton en naaste vertrouweling van Kanye West, heeft Abloh connecties met bekende namen en de cultstatus die Nike had bereikt in de streetwear-sector, waren de eerste modellen in een paar minuten uitverkocht. Bent u geïnteresseerd in het bezitten van een van de populaire sneaker modellen? Lees dan hier meer over de modellen die Off-White te bieden heeft.

Homeware: uw huis inrichten

Off-White Homeware – Het eigen label van modeontwerper Virgil Abloh, creatief directeur van het haute couture label Louis Vuitton, heeft zich al een stevige positie verworven in de street fashion sector. Maar de modewereld veroveren lijkt niet genoeg te zijn voor de architect uit Rockford, Illinois, want nu probeert hij ook interieurdesign uit met woonaccessoires zoals kussens, dekens of pyjama’s. Hier vindt u een overzicht van alles wat er nog meer in de collectie te ontdekken valt. Ben je geïnteresseerd in binnenhuisarchitectuur?