Iedereen houdt van superster hartenrobaat Mike Singer

Mike Singer is een van de sociale media sterren! Of het nu op Instagram, Facebook of Musical.ly is, Mike verovert de harten van alle meisjes stormenderhand. Met zijn eerste tournee, was hij onderweg door heel Duitsland. Heeft hij een vriendin? Wat doet Mike in zijn privé-leven? Wij hebben alle antwoorden voor u!

Mike Singer’s eerste tournee: Karma

Vanaf 30 maart 2017 liet Mike de harten van meisjes smelten tijdens zijn Karma Tour. Zijn tournee begon daar in Kassel, daarna reisde hij door heel Duitsland tot hij de tournee eindigde met zijn laatste concert in Wenen op 30 april.Alles bij elkaar gaf hij 19 geweldige concerten. Hij speelde voor uitverkochte zalen en liet zijn fans schreeuwen, huilen en lachen. De focus lag op de nummers van zijn nieuwe en super succesvolle album Karma. Er was een grimmig decor en zijn zang werd begeleid door een DJ, drummers en gitaristen. Ook de aanvangstijden waren een groot pluspunt, zodat ook jongere toeschouwers de show konden bijwonen. De deuren gingen stipt om 17.30 uur open en de show begon om 18.15 uur met de openingsact. De liedjesschrijver Vincent Gross mocht de show openen.

De Karma Tour Reloaded begint in de herfst van 2017

Deze tournee was een groot succes voor Mike en zijn hele team, dus kondigde hij het heuglijke nieuws aan dat er dit jaar een tweede tournee komt: de Karma Tour Reloaded. Het begint in de herfst van 2017 en doet zijn fans nu al stralen. Want nu hebben ze een tweede kans om hun idool live en van dichtbij op het podium mee te maken.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Waar kan je tickets krijgen voor de 2017 tour?

De voorverkoop is onlangs begonnen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 38,44 euro bij o.a. Eventim. Je moet wel opschieten, want geen meisje wil de kans missen om dicht bij Mike te zijn. Naast de normale staanplaatskaarten is er ook de mogelijkheid om speciale VIP-kaarten te kopen. Deze omvatten de volgende aanvullende diensten: Vroege entree, meet & greet, gesigneerde handtekeningenkaart, gesigneerde poster, VIP pas met band, teamsinger privé feest na de show in de zaal en een verrassingscadeau. Om er een te krijgen, moet je echter ten minste 109 euro uitgeven.

Het album “Karma” veroverde de Duitse hitlijsten

Mike Singer’s debuutalbum “Karma” kwam uit op 24 februari. Hij en zijn team hebben er meer dan een jaar aan gewerkt. Ze hebben er veel over nagedacht, liedjes geschreven en veranderd. Het harde werk loonde, het album bevat 17 prachtige nummers plus een bonustrack. Het album werd zeer goed ontvangen door alle fans en schoot meteen naar nummer 1 in de Duitse hitlijsten. Mike was dolgelukkig en kon het zelf nauwelijks geloven. Deze erkenning betekent veel voor hem, omdat hij er ongelooflijk veel liefde en energie in heeft gestoken. Naast het titelnummer van het album, dat ook Karma heet en dat we al sinds 2016 kennen en meezingen, zijn Mike’s favoriete nummers op het album “Egal”, “Fanpost” en “Alien”. Vooral het lied Karma ligt hem na aan het hart, omdat hij zelf ook gelooft in de rechtvaardigheid van Karma. Het hoofdthema van het album is de teleurstelling van de liefde, en hij bedankt ook in zijn liedjes en moedigt mensen aan.

Je kunt het album kopen vanaf 11 euro.

Welke nummers staan er op het album?

Deze liedjes staan op zijn nieuwe album Karma:

 1. 01.Mike Singer – Mijn Album
 2. 02.Mike Singer – Karma
 3. 03.Mike Singer – Verschijnt
 4. 04.Mike Singer – 2017
 5. 05.Mike Singer – I’m So Looking Forward To It
 6. 06.Mike Singer – Het Lied
 7. 07.Mike Singer – Nee
 8. 08.Mike Singer – Still Has A Special Meaning
 9. 09.Mike Singer – Maakt niet uit
 10. 10.Mike Singer – Later meer hierover
 11. 11.Mike Singer –
 12. 12.Mike Singer – Can
 13. 13.Mike Singer – You
 14. 14.Mike Singer – Schon Mal Auf
 15. 15.Mike Singer – Bring Me To Sing
 16. 16.Mike Singer – Rejoice
 17. 17.Mike Singer – En op twee
 18. 18.Mike Singer – Bonus Tracks

Teksten Karma

Vertel me, was het het waard? Dat je me verliest, ik kan het niet begrijpen

Voor jou keerde mijn wereld om. Ik dacht dat wij twee alles hadden overwonnen.

Wilde mijn ziel en elk moment Hoe ik ook probeerde te redden wat niet is Eenzijdige liefde faalt Helaas moest het zo eindigen (eindigen)

En ik maak me los van alles wat je omringt Zeg dat je niet beseft dat het je verslaat

Want geloof me karma karma karma geloof me karma karma karma geloof me karma komt eraan

Het is allemaal gezegd, ik hou niet meer vast, ik ben gelukkig in het nu Ze zeggen dat je mist wat we waren Het gaat slecht met je, de vleugels zijn weg

Je wilde zo leven, wilde altijd meer Zonder enige consideratie, zeg voel je deze pijn?

Eenzijdige liefde mislukt

Helaas moest het zo eindigen En ik maak me los van alles wat je omringt Besef je niet dat het je verslaat?

Want geloof me karma karma karma geloof me karma karma karma geloof me karma komt eraan

En op een gegeven moment haalt het je in (haalt je in, haalt je in, haalt je in)

Je beseft dat ik nooit meer de jouwe ben. Geloof me, als ik je zo zie, spijt het me echt.

Maar wat eens tussen ons was is voorbij En ik maak me los van alles wat jou omringt Zeg dat je het niet inziet Dat het je verslaat

Want geloof me, het komt karma Want geloof me, het komt karma Geloof me, het komt karma Geloof me, het komt karma Geloof me, het komt karma

De officiële muziekvideo voor Karma

De videoclip van Karma is opgenomen in Los Angeles.

 

Op Instagram, Mike inspireert 1,3 miljoen fans

Mike Singer inspireert meer dan 1,3 miljoen mensen met zijn Instagram-account. Hij plaatst er regelmatig foto’s van zichzelf en geeft zijn abonnees een inkijkje in zijn leven. Je ziet hem op de foto’s met vrienden, zijn familie of de resultaten van geweldige fotoshoots. Bovendien kunt u belangrijke informatie en nieuws in de commentaren krijgen. Zijn fans laten door de vele likes en commentaren zien hoe belangrijk het voor hen is om zoveel mogelijk van Mike mee te maken. Mike is altijd blij met de vriendelijke woorden van zijn fans.

Op Youtube publiceert Mike professionele video’s

Youtube is heel belangrijk voor Mike, want daar is hij zijn carrière begonnen. Youtube gaf hem de eerste kans om zijn zangtalent te bewijzen. In 2012 begon hij er covers en zelfs eigen nummers te publiceren. Intussen is zijn Youtube pagina veel professioneler geworden. Bijna 500.000 mensen volgen hem en zijn video’s worden tot 7 miljoen keer bekeken. Je kunt er geweldige muziekvideo’s vinden, die met veel moeite en een professioneel team zijn opgenomen. De meeste video’s spelen zich af in Amerika. Er zijn ook coole vlogs te vinden waarin hij de kijkers inlicht over de achtergrondgebeurtenissen, speciale verrassingen of specials met andere sterren.

Mike verkoopt geweldige kleding en accessoires in zijn eigen online winkel

Mike Singer heeft zijn eigen online winkel. Hij heeft veel moeite en tijd gestoken in het ontwerpen van geweldige kleding en accessoires. De resultaten zijn indrukwekkend. Er zijn geweldige kleren uit voortgekomen. Zijn fans zijn er gek op. De T-shirts zijn door hem geborduurd, bijna allemaal hebben ze zijn naam erop of een foto op de borst gedrukt. In de onlineshop zijn 16 T-shirts, 9 hoodies, polsbandjes in alle kleuren, alsook petten, hoeden en buttons verkrijgbaar. Nieuw in zijn winkel is de Karma Merch. Dit omvat 9 items. Geweldige hoodies, t-shirts en longsleeves horen erbij. De voorwerpen hebben altijd een groot opschrift met het woord “Karma” erop. Het nieuwe Karma album is ook een must. Het magazijn is in Engeland, in Londen. Het duurt ongeveer 3-4 werkdagen tot de levering de nieuwe eigenaar in Duitsland bereikt. Als het pakket in Oostenrijk of Zwitserland wordt bezorgd, kan het tot 14 dagen duren. De verzendkosten liggen tussen de 4,50 en 5,50 euro, ongeacht het gewicht. Als u verliefd bent geworden op een stuk, moet u niet te lang wachten met bestellen, want de stukken zijn altijd sneller uitverkocht.

De armbanden waren uitverkocht tijdens de tour

Bij zijn concerten was de Armand altijd binnen enkele minuten uitverkocht. Gelukkig is er de mogelijkheid om het in de online winkel te bestellen. Hij is verkrijgbaar in 3 verschillende versies. Het standaardmodel heeft Mike Singer erop geschreven en is verkrijgbaar in rood, paars, wit, turquoise en geel. De twee andere modellen hebben het opschrift “Make me sing” en “#Egal”. Ze kosten allemaal 4,99 euro.

De fans houden van zijn truien

Mike biedt 9 truien aan in zijn online winkel. 3 van hen zijn van Karma Merch. Deze hoodies zijn verkrijgbaar in oranje, grijs en zwart. KARMA staat in het typische lettertype op de borst geschreven. Ze kosten 44,99 Euro. Als alternatief zijn er nog 2 hoodies met een groot logo in het midden. Hij biedt ook longsleeves aan. Er zijn 2 modellen van. De ene heeft alleen de geliefde Mike Singer naam op de mouwen, de andere is wat meer uitgewerkt en heeft een opvallend logo met een kreeft in het midden. Beide longsleeves kosten 24,99 euro.

T-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen

Zijn T-shirts zijn verkrijgbaar in veel verschillende ontwerpen en kleuren. Bijvoorbeeld met foto’s van Mike Singer zelf, met opschriften als “I’m a real Singer” of “Karmatour” of met coole motieven zoals doodshoofden. De T-shirts kosten allemaal 24,99 euro en zijn gemaakt van 100% katoen. Helaas zijn veel van hen altijd meteen uitverkocht.

Mike Singer’s liedjes vertellen verhalen

Mike Singer heeft zich momenteel geconcentreerd op het zingen in het Duits. Hoewel hij sinds 2015 alleen Duitstalige nummers heeft uitgebracht, sluit hij niet uit dat hij nog eens in het Engels gaat zingen. Op dit moment zegt hij dat hij de Duitse versie beter vindt en dat die beter bij hem past. “Het album heeft veel verschillende facetten, met moderne beats die meeslepen en iedereen aanspreken,” is hoe Mike zijn album in zijn eigen woorden omschrijft. Zijn muziek is moderne pop met wat R’n’B elementen.

De hoofdthema’s zijn vriendschap, dankbaarheid en liefde

Zijn liedjes spreken vooral de tienergeneratie aan, maar ze toveren ook een glimlach op de gezichten van volwassenen. In zijn liedjes weerspiegelt hij de gevoelswereld van jongeren, zodat zij zich door de liedjes begrepen voelen. Een belangrijk thema is natuurlijk het samenzijn met vrienden en gelijkgestemden. Met sommige van zijn liedjes wilde hij ook de fans aanmoedigen en kracht geven. Zijn liedje “Karma” gaat over verloren eerste liefde en het liedje “Alien” gaat over een heel speciaal meisje. Mike geeft echter toe dat dit een verzonnen verhaal is en dat het alleen in zijn verbeelding speelt.

Mike werd bij het songschrijven gesteund door bekende sterren

Mike Singer schreef mee aan alle liedjes op zijn nieuwe album, maar geen teksten alleen. Hij kreeg steun van een professioneel songwriting team dat SummerCem, Eko Fresh en Fabian Römer omvatte. Mike zegt dat hij veel van hen heeft geleerd en dat hij op een dag zelf zijn liedjes zou willen schrijven.

Slechts enkelen kennen zijn echte voornaam

Hoewel de meeste mensen hem alleen kennen als Mike Singer, is zijn echte voornaam Michael.

Over een paar maanden is Mike al volwassen

Mike is 17 jaar oud. Hij is geboren op 20 januari 2000. Zijn sterrenbeeld is dus Waterman.

Mike Singer woont in Duitsland

Mike Singer werd geboren in Kehl, een stad in Duitsland. Daarna woonde hij met zijn gezin in Offenbug in Baden Würtemberg. De Duitse stad ligt dicht bij de Franse grens. Op dit moment reist hij echter de hele wereld over.

Mike sleept zich consequent door school

School is een belangrijk onderwerp voor Mike. Hoewel Mike de middelbare school al heeft afgerond, wil hij ook graag zijn A-levels doen. Het is echter niet altijd gemakkelijk om school en muziek te combineren. Hij moet vaak zelf papieren voorbereiden. Maar zijn klasgenoten en leraren steunen hem en sturen hem altijd al het materiaal. Mike is nogal ambitieus en is vastbesloten om het goed te doen op school. Toen hij klein was, wilde hij politieman of piloot worden. Nu wil hij zeker in de muziek blijven. Zelfs als het niet meer lukt als zanger, zou hij zich kunnen voorstellen manager of producer te worden.

Zijn familie ligt Mike zeer na aan het hart

Mike heeft een jongere broer. Zijn familie ligt Mike zeer na aan het hart. Ze staan altijd achter hem en steunen hem in al zijn pogingen. Vooral in het begin waren zijn ouders bezorgd over zijn veiligheid. Op een gegeven moment werd zelfs het privé-telefoonnummer van zijn familie gepubliceerd, wat Mike begrijpelijkerwijs niet licht opvat. Mike’s vader zal hem ook vergezellen op de eerste helft van zijn tournee. Zijn moeder en de rest van zijn familie zullen naar de concerten in de buurt komen, zoals Frankfurt of Stuttgart. Natuurlijk zullen ze er ook zijn backstage om hem aan te moedigen.

Muziek is Mike’s grootste hobby

Zijn grootste hobby is muziek. Hoewel het voor hem meer is dan dat, het is zijn passie. Verder is hij heel sportief, hij houdt van zwemmen bijvoorbeeld. In zijn vrije tijd houdt hij er ook van om met vrienden af te spreken. Ze gaan vaak samen naar het Europapark, hij heeft daar zelfs een jaarkaart voor. Mode is ook een belangrijk onderwerp voor de 17-jarige muzikante. Hij volgt en vormt de huidige trends.

Mike stuurt zijn nummer

In 10.000 van zijn gelimiteerde editie Karmaboxen, stuurde Mike Singer zijn mobiele nummer mee. Dit nummer brengt de fans als eerste op de hoogte van al het nieuws en zij ontvangen voortdurend nieuwe foto’s die nergens anders worden gepubliceerd. Natuurlijk heeft hij ook een ander mobiel nummer voor zijn privé-omgeving, maar dat blijft geheim.

Zijn carrière: van Youtuber tot superster

Hij begon zijn carrière op Youtube

Mike heeft altijd van muziek gehouden en begon zijn eigen liedjes te schrijven. Sinds 2012 concentreert Mike zich op muziek. Hij begon liedjes van bekende muzikanten te coveren en te publiceren op Youtube. Hij uploadde ook zijn zelfgeschreven liedjes op zijn kanaal.

Zijn eerste live optreden bij The Voice of Germany

In 2013 was Mike Singer een deelnemer aan de casting show The Voice Of Germany Kids. Hij was toen 13 jaar oud en probeerde daar door te breken. Tijdens zijn eerste optreden zong hij het bekende nummer Boyfriend van zijn idool Justin Bieber en liet de jury en het publiek versteld staan. Hij besloot zich aan te sluiten bij het team van Lena Meyer Landrut. Maar al in de volgende ronde, de battels, koos Lena zijn tegenstander en moest Mike de show verlaten. Natuurlijk had hij op meer gehoopt, maar als hij er nu op terugkijkt, ziet hij het als een belangrijke ervaring.

Mike bracht zijn eerste album uit in 2014

Wist je dat Mike in 2014 ook een album heeft uitgebracht? Het album heet “Only You” en je kunt het kopen voor 8,99 euro. Het werd geproduceerd door Mike samen met het label YouTunez. Op dit album bewees hij dat hij ook prachtig in het Engels kan zingen. In die tijd was Mike nog niet zo bekend, dus zijn album was niet zo succesvol als zijn huidige nummers.

Deze nummers horen bij het album:

 1. Wanna Wanna
 2. Beloftes
 3. Hou van dat meisje
 4. Vaarwel
 5. Hou vol.
 6. Alleen jij
 7. Ja, ik wil.
 8. Tot het aanbreken van de dag
 9. Zou je blijven
 10. Over het Circus
 11. Mensen Mensen
 12. Jij bent er voor mij
 13. Yes I Will (Remix)
 14. Wil je blijven (Remix)

Mike bracht succesvolle nummers uit zonder een platencontract

Maar Mike gaf niet op. Hij bleef doorgaan met de muziek. Hoewel hij geen platencontract had, nam hij zijn eigen EP op en bracht die uit. Het heet “Alleen met jou”. Hij deed belangrijke ervaring op met live-optredens en was al in staat om veel meisjes te inspireren, zelfs zonder professionele hulp. Mike had ook goede mogelijkheden om dit te doen, want hij heeft zijn eigen muziekstudio thuis.

Mike is een ster!

Het was pas in 2016 dat Mike een contract tekende bij Warner Music. Op 4 november 2016 brengt hij zijn bekendste single Karma uit. Dit nummer wordt zijn grootste succes. De single “Bring mich zum Singen” volgt in 2016. In 2017 gaat hij verder met “Egal” en “Nein”. Op 24 februari 2017 brengt hij zijn hitalbum Karma uit, waar iedereen op heeft gewacht. Het schoot meteen naar nummer 1 in de Duitse hitlijsten. Mike’s absolute doorbraak! Kort daarna begint de tournee voor het album en het wordt, zoals verwacht, een grote hit. Mike kan zichzelf nauwelijks redden van fans, afspraakjes en erkenning. Wist je dat Mike in 2014 ook een album heeft uitgebracht? Het album heet “Only You” en je kunt het kopen voor 8,99 euro. Het werd geproduceerd door Mike samen met het label YouTunez. Op dit album bewees hij dat hij ook prachtig in het Engels kan zingen. In die tijd was Mike nog niet zo bekend, dus zijn album was niet zo succesvol als zijn huidige nummers.

Er zijn al 5 singles

 • 2015: Genezen
 • 2016: Karma
 • 2016: Laat me zingen
 • 2017: Maakt niet uit
 • 2017: Nee

Heeft Mike Singer een vriendin?

De allerbelangrijkste vraag: Heeft Mike Singer een vriendin? Het antwoord is nee. Hij zegt zelf dat hij daar op dit moment geen tijd voor heeft. Zijn leven draait momenteel uitsluitend om muziek en hij wil zich daar volledig op concentreren. Toch zijn er altijd wilde geruchten. Tijdens zijn concert zong de 17-jarige Enyadres het beroemde lied “omdat ik een meisje ben” uit de jaren negentig. Weer vroegen veel fans zich af of ze Mike’s vriendin was. Mike moet vaak oppassen, want zelfs toen hij een foto postte waarop hij een fan bij de hand nam, borrelde de geruchtenmolen en waren er veel opwellingen van jaloezie van zijn vrouwelijke fans. Mike zegt in een interview dat hij niet op zoek is naar een vriendin, maar dat je nooit weet wanneer de liefde zal toeslaan.

Justin Bieber is Mike’s grote voorbeeld

Mike’s grootste voorbeeld is Justin Bieber. Mike staat nu zelfs bekend als “de Duitse Justin Bieber”.

Mike is zijn fans erg dankbaar

Mike Singer heeft een ongelooflijk aantal trouwe fans die hem bewonderen en adoreren. Meer dan 1 miljoen mensen volgen hem op Instagram en meer dan 400.000 op Facebook en Youtube. Hij zegt zelf dat zijn fans hem gelukkig maken en dat hij veel aan hen te danken heeft. Ze steunen hem altijd en overal. Wanneer hij hen ontmoet, neemt hij veel tijd voor hen om foto’s te nemen, handtekeningen te zetten of hen gewoon een knuffel te geven en te praten. Soms kan hij zelf nauwelijks geloven hoe gelukkig hij hen kan maken door deze kleine gebaren. Helaas zijn er ook minder aangename momenten geweest, zoals tijdens een van zijn signeersessies in Mönchengladbach. Meer dan 800 mensen wilden zich rond hem verdringen voor een handtekening. Verscheidene jonge vrouwen kregen als gevolg daarvan een hartaanval.