De nieuwste trends op het gebied van ski-jassen voor dames voor het winterseizoen 2018/2019

Het is elk jaar hetzelfde scenario: de eerste sneeuw valt, de temperaturen dalen, het verlangen om te skiën neemt toe. En je hebt al een hoop vragen in je hoofd. Welke stijlen zijn in dit seizoen? Welke kleuren zijn in op het moment? Welk jasje past bij mij? En welke jas heb ik eigenlijk nodig? Zoveel vragen en wij zullen ze in dit artikel allemaal voor u beantwoorden, zodat u uw skivakantie stijlvol en warm kunt beginnen.

Functie x design: de piste-trend van 2018/2019

Functionele materialen ontmoeten cool design – dat is hoe de nieuwe damescollecties skikleding zich dit seizoen presenteren. Gelukkig hoeft u niet langer te kiezen tussen een van deze twee opties, maar kunt u skikleding kiezen die u de hele dag droog en warm houdt en die er zo mooi uitziet dat u ze ook in het dagelijkse leven kunt dragen. Wij presenteren hier de laatste trends.

  • Functionaliteit, pasvorm en comfort

Functionaliteit, pasvorm en comfort zijn de sleutelwoorden in winter 2018/2019, want ski jassen moeten drie dingen garanderen op de piste: sterke prestaties, veel comfort en bewegingsvrijheid. De voortdurende en snelle ontwikkeling van functionele materialen maakt het mogelijk dat steeds lichtere, dunnere materialen vandaag dezelfde werking hebben voor warmte, ademend vermogen en droogte als hun voorgangers. Maak je dus geen zorgen als de jas geen 10 kg meer weegt maar wel licht en los aanvoelt.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

  • Zichtbaar koel dankzij de warme ondersteuning

Thermisch ondergoed. Klinkt eerst super onsexy. Maar het helpt enorm om bevriezing te voorkomen. Want het principe van meerdere verwarmende lagen kan overal op het lichaam worden toegepast en baselayers zijn je nieuwe BFF om eronder te dragen! En als je een trui en een gezellig jasje draagt, merk je absoluut niet dat er nog een laagje verborgen zit om je blij te maken. Bovendien zien veel modellen er niet meer uit als oud ski-ondergoed, maar hebben ze coole snits en frisse ontwerpen die de moeite waard zijn.

De nieuwe ski jassen hebben deze ontwerpen

De skikleding van komende winter is er in een frisse uniseks streetstyle en blijft kleurrijk. De stijlen van dit seizoen worden aangevuld met meer gedempte of pastelkleuren.

  • Unisex is in

Steeds meer modemerken, waaronder bekende merken als Zara, bieden unisekscollecties aan. Vooral in de snowboardscene is de boyfriend-stijl niets nieuws, maar met uniseks kleding maken vrouwen duidelijk: mijn persoonlijkheid is belangrijk, niet mijn vrouwelijke kleding of mijn geslacht.

  • Bold Is The New Black

Ook al zijn felle kleuren in het dagelijks leven niet zo populair bij veel mensen, deze winter is het tijd om kleur te bekennen op de piste: Laat je kleuren zien. Dit seizoen halen we kleur uit de kast. Het maakt niet uit of het lichtroze, geel of turkoois is. Met deze kleuren valt u zeker op op de piste en bewijst u tegelijkertijd dat u een neusje voor mode hebt. Vaker worden ze gecombineerd met gedempte of pasteltinten. De natuur dient ook als model voor de fabrikanten.

https://www.instagram.com/p/Bp44cS2hpzf/

Heb je zin in nog meer actuele trends uit de modewereld? Kijk dan ook eens hier!

https://www.instagram.com/p/BsGSlP0A_yB/

https://www.instagram.com/p/Bpzm0vWBsrG/