Adidas video’s: Commercials, DAME TIME en duurzaamheid

Adidas – Adidas is een van de bekendste en populairste merken in de wereld van sport en mode. Al tientallen jaren is het bedrijf wereldwijd aanwezig en een icoon in de sportwereld. In dit artikel vind je interessante video’s van Adidas: effectieve commercials, spannende miniseries en verschillende duurzaamheidsprojecten die het merk uitvoert om onze planeet te beschermen.

Reclamespots: Belangrijke thema’s & emotionele beelden

Adidas maakt keer op keer indruk met expressieve commercials en doet uitspraken over relevante onderwerpen zoals body positivity of diversiteit. Het merk erkent dat ieder mens uniek is en heeft het tot zijn missie gemaakt om dit in zijn reclamecampagnes te weerspiegelen. Van samenwerkingen met beroemdheden als Beyoncé en Pharrell Williams tot hun nieuwste campagnes die de diversiteit en uniciteit van ieder mens vieren.

Hier is een krachtige spot over het thema “Niets is onmogelijk”:

https://www.youtube.com/watch?v=fujboh-W7Sk

De Corona pandemie werd ook door het merk opgepakt. Krachtige dialogen en emotionele beelden worden hier gebruikt om een gevoel van gemeenschap te stimuleren en te anticiperen op het feit dat we binnenkort weer samen sport kunnen vieren:

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Damian Lamonte Ollie Lillard is een Amerikaanse basketbalspeler die point guard speelt voor de Portland Trail Blazers in de NBA. Adidas heeft een YouTube-miniserie over de basketbalster gemaakt, die spannende inzichten uit zijn leven laat zien. Je kunt de eerste twee hoofdstukken hier bekijken:

Verhaal over verandering: Het einde van plasticvervuiling

In de wereld van vandaag is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp geworden, vooral in de mode-industrie. Adidas erkent dat het gebruik van vervuilende materialen en de productie van producten ten koste van het milieu niet langer acceptabel is. In deze videoserie laat Adidas zich van zijn duurzame kant zien – hier gaat het merk in op de omvang van de wereldwijde plasticvervuiling en verschillende projecten om dit aan te pakken. Bekijk de eerste twee afleveringen hier: