Damesmode: luxe merken – Gucci, Chanel, Burberry & Co.

Kleren maken de man. De dresscode moet niet alleen een rol spelen bij zakelijke bijeenkomsten of grote feesten. Vrouwen kunnen zich ook in het dagelijks leven modieus kleden. Vooral in 2019 is de strenge zakelijke look aan het verdwijnen. Grote merken zoals Versage en Gucci kunnen op een coole en nonchalante manier gecombineerd worden. Met geselecteerde accessoires en de juiste kleuren zullen vrouwen in 2019 de blikvanger zijn.

Moderne damesmode – sportief, casual of chic

Een kort uitstapje in de wereld van de taal. Casual betekent zoiets als “casual, casual, casual”. Maar dat betekent niet: leggings en trainingssokken – welkom! Met de stijlrichting: smart en casual bent u de blikvanger bij elke gelegenheid! Het combineren van klassiekers met streetwear klinkt voor sommigen misschien ongebruikelijk, maar in 2019 is het de look die elke vrouw zou moeten kennen.

Modemerken: Luxe voor het dagelijks leven

Natuurlijk zijn sommige merken erg duur en voor velen onbetaalbaar. Nu is creativiteit nodig – een duur kledingstuk kan gecombineerd worden met veel goedkopere stukken, zodat het uiteindelijk een eersteklas look wordt. Maar ook de merken zelf omarmen in 2019 de mooie mix van destroyed en klassieke looks. Felle kleuren, patronen of opvallende belettering in combinatie met eenvoudige basics die iedereen in zijn garderobe heeft, creëren een modestatement.

Damesmode: Chanel, Burberry, Moschino, Versage

Gucci, Versage, Burberry en Moschino zijn merken die iedereen kent. De patronen van deze merken zijn ook bij iedereen bekend, maar misschien te ouderwets voor jongere generaties. In 2019 moeten ze proberen om de blazer weer uit hun garderobe te graven en hem op een stijlvolle manier te combineren. Je hoeft geen overhemd onder de blazer te dragen, zelfs klassieke T-shirts of sexy beha’s kunnen de outfit er casual uit laten zien.

Jasje: Outfit combinaties met de blazer

Om uw outfit een upgrade te geven, kunt u een blazer gemakkelijk combineren met uw dagelijkse look. Of het nu casual, slim, casual of sportief is, een blazer past altijd. Een groot aantal modelijnen, van goedkoop tot duur, heeft blazers die altijd met de trend meegaan. Op die manier wordt de blazer of het jasje een jasvervanger.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

  • Blazer + Tshirt + Jeans Broek
  • Blazer + beha + leren broek
  • Blazer + T-shirt + vriendschapsbroek
  • Accessorize : Branded bag, fanny pack, riem met grote gesp, sportschoenen

Kleding: Modieuze broekjes voor vrouwen

Strak, los, uitlopend, zwart, blauw of een andere kleur. Jeans verheffen de casual look en gaan met een blazer voor elke gelegenheid. Pantalons in pak worden ook in 2019 weer stijlvol gestyled. Met strepen aan de zijkant of ruitpatronen zijn businessbroeken perfect om elke dag te dragen. Vrouwen die durven, kunnen altijd de leren broek weer uit de kast halen. Vooral met dierenmotieven ziet de outfit er sterk uit en op feestjes ben je de blikvanger.

Juwelen & accessoires voor uw outfit

Om een outfit compleet te maken, hoef je geen juwelen of opzichtige tassen te dragen. Het is alleen een voordeel als de merken harmoniëren. Bijvoorbeeld, met een Gucci blazer, kunt u een eenvoudige riem van het merk combineren. Een Burberry fanny pack met dezelfde letters op het Burberry shirt. Hierdoor ziet de outfit er perfect georganiseerd en harmonieus uit. Aangezien de grote merken vaak met dezelfde kleurencombinaties ontwerpen, is het voor de shoppers relatief gemakkelijk om de afzonderlijke stukken te matchen. Versage heeft ook extravagante kleren. Niettemin kunnen de chique kledingstukken op sportieve wijze worden gecombineerd.