Ontwerp je eigen schoenen – Eenvoudige DIY’s

Oude of saaie schoenen zijn makkelijk te pimpen. Het is niet zo moeilijk om je eigen schoenen te maken zonder dat het op een knutselongeval lijkt. Kies gewoon een paar schoenen uit je schoenenkerkhof (misschien het laatste hoekje van je kast) en ga ervoor.

Cadeaulint als schoenveters – je hoeft niet altijd nieuwe te kopen #1

De eenvoudigste manier om je oude en saaie schoenen een nieuwe poetsbeurt te geven is gewoon de veters vervangen. Schoenveters zijn er in alle vormen en kleuren. Met patronen en zonder patronen, in neon of effen. Het maakt niet uit! Als je geen zin hebt om nieuwe schoenveters te kopen, kijk dan eens in je knutselkast. Je vindt vast wel wat cadeaulint dat je kunt omtoveren tot schoenveters, zodat je schoenen er nog vreemder uitzien en je er iets heel nieuws van maakt.

https://www.instagram.com/p/BphvmL8HqIr/

Klinknagels zijn weer in de trend dit jaar #2

Nee, we hebben het natuurlijk niet over de klinknagels die je er altijd uittrekt op de kermis, want met deze techniek heb je alles gedaan behalve verloren. Klinknagels zijn supergemakkelijk aan te brengen en laten je schoenen er echt chic en fris uitzien. Klinknagels zijn verkrijgbaar in goud of zilver, maar ook in vele andere kleuren. In puntige of platte vorm. U kunt ze slechts op enkele plaatsen aanbrengen, bijvoorbeeld eenmaal rond de schoen over de zool of op de voorkant van de teenkap. Of je kunt er echt voor gaan en je hele schoen borduren met studs, hoe cool is dat? Gecombineerd met wat casual kleding, zul je zeker de straten rocken de volgende keer dat je uitgaat.

https://www.instagram.com/p/BozXb8ZiFuF/

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Instagram wemelt van de gouden details #3

Je ziet het vaak op Instagram. Alles is versierd met goudspray op het moment. Of het nu gaat om de nieuwe plank van IKEA of de poten van je kaptafel of de randen van de spiegel. Goudspray pimpt elk meubelstuk op en geeft het een elegante look. Waarom niet ook je schoenen? Maak gewoon een sjabloon van papier en begin te spuiten. Of het nu kleine bloemen zijn of gewoon verschillende patronen. Goudspray maakt van je schoenen iets heel bijzonders. En als goud niet uw ding is, is er natuurlijk ook zilver of vele andere kleuren.

https://www.instagram.com/p/Bvv4_a8h5E5/

Naald en draad – onderleggers horen niet alleen op broeken en jassen #4

Een bekende methode is het klassieke naaiwerk, koop coole opvulstukken of gebruik gewoon naald en draad en ontwerp een compleet nieuwe schoen!

https://www.instagram.com/p/BRDnBW9FiNY/

Glitter gaat altijd nummer 5

Ik denk niet dat glitter ooit uit de mode raakt. Ook hier kunt u ofwel een spray gebruiken of stoffenlijm en losse glitter. Je kunt bijvoorbeeld coole stencils met gekke patronen uitknippen en gewoon lekker glitteren.

https://www.instagram.com/p/Bdsvu8LBWrp/

Als je het echt kleurrijk vindt, kun je ook de video van DIY Inspiration hier nog eens bekijken.