Cathy Hummels: Collectie voor Pimkie & leven met man & kind

Pimkie en Cathy Hummels vieren hun verjaardag. Het modelabel Pimpkie en model Cathy Hummels zijn geboren in 1988 en worden op dezelfde dag 30 jaar. Zij eren de grote gebeurtenis met een eersteklas shoot en een T-shirt in beperkte oplage.

Eerste fotoshoot met Cathy Hummels voor Pimkie

Het merk Pimkie vindt zijn oorsprong in Lille. Naast Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland is Pimkie over de hele wereld vertegenwoordigd. Het speciale Cathy Hummels T-shirt in beperkte oplage is verkrijgbaar in meer dan 700 winkels, alsook in de online shop in meer dan 27 landen. In deze fotoserie heb je de meest exclusieve favoriete stijlen van Cathy Hummel en kun je bij Pimkie in de winkel of online iets samenstellen! Veel plezier ermee!

Cathy Hummels: Leven, Huwelijk, Kind & Carrière

Zelfs voordat Cathy verkering kreeg met de beroemde voetballer, was de toen 19-jarige niet bepaald onopvallend. In april 2007 werd zij verkozen tot “Miss FC Bayern”. Ondanks haar reputatie als spelersvrouw, probeert Cathy Hummels haar eigen carrière in de mediawereld vooruit te helpen. In 2013 werkte ze als columniste voor het tijdschrift Closer. Ze bezoekt de Berlijnse modeweek als verslaggeefster voor het Prosieben-programma Red. Kort daarna krijgt ze een vaste stek als presentatrice bij Sky Sport met haar eigen lifestyleprogramma : Cathy unterwegs. Cathy is niet alleen professioneel succesvol, maar probeert ook in haar privéleven alles in evenwicht te houden. Ondanks haar voortdurende werk is zij in staat yoga, huwelijk, kind en grootouders goed te organiseren. In 2013 werd zij door het tijdschrift “Closer” uitgeroepen tot de populairste vrouwelijke speler. Tijdens het WK keert het tij echter en krijgt Cathy te maken met steeds meer kritiek van fans en media. Nadat ook dit samen is overwonnen, arriveert Cathy Hummels voor haar langverwachte huwelijksaanzoek in Dubai.

Als u meer wilt weten over Cathy’s leven, kunt u hier meer te weten komen!

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV