Denim Tom Tailor: Denim Looks in Milaan – AYFW

Denim Tom Tailor / AYFW 2022 Milaan – Een van de vele merken die je bij About You kunt vinden is Tom Tailor. Ze mogen zich ook presenteren op de AYFW in Milaan. Misschien ken je Millane Friesen of Celine Bethmann al, die op de eerste rij mochten zitten. Na Levi’s presenteert ook Tom Tailor outfits voor de herfst/winter. Alle looks, outfits en video’s uit Milaan zijn hier te vinden: ABOUT YOU Fashion Week.

Denim Tom Tailor op de AYFW in Milaan

Bij Tom Tailor mogen niet alleen volwassen modellen lopen, maar ook hele frisse nieuwe gezichten die al zelfverzekerd kunnen zijn.

De show:

Hier ziet u de collectie op de catwalk.

Het programma werd op dag 3 voortgezet met de show van Guido Maria Kretschmer.

Vlog: Denim Tom Tailor

Behind the scenes @ FIV YouTube.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Tom Tailor

Tom Tailor is een Duits casual lifestyle merk. Naast kleding voor alle geslachten en leeftijden verkopen ze ook huishoudelijke artikelen. Ze hebben zelfs een eigen denim collectie ontwikkeld voor de jongere generatie. Vandaag is het merk vertegenwoordigd in meer dan 30 landen en 11.000 verkooppunten en kan het niet klagen over zijn inkomsten.

Voorste rij en zwarte loper

Ook bij tom Tailor stond Millane Friesen zowel op de eerste rij als op de zwarte loper.

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

Celine Bethmann was er ook.

photo: ABOUT YOU

Looks from the Runway

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu komt er een nieuwe speler bij, About You met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?