Hugo Boss: Elegant, Cool, Boss + Big Matthew Live On Stage – AYFW

Hugo Boss / AYFW Milaan 2022 – Hugo Boss, een merk dat iedereen kent, is nu ook te zien op de AYFW in Milaan. Op de tweede dag kon je je al vergapen aan de looks naast die van andere grote merken. Hugo Boss leverde ook nieuwe ideeën, met zelfs een live show van Big Matthew. Hier vindt u de hele modeshow, zijn optreden en foto’s van de Zwarte Loper. Alle looks, outfits en video’s uit Milaan zijn hier te vinden: ABOUT YOU Fashion Week.

Hugo Boss op de AYFW in Milaan

Naast de gewone Milan Fashion Week toonde Hugo Boss de nieuwe collectie ook op de AYFW.

Hoe was het? Mode ontmoet muziek

Direct na de aftrap met Stella McCartney x Adidas levert Hugo Boss ook herfst/winter ontwerpen uit Zuid-Duitsland. Ook: Pop uit Zuid-Korea / Amerika! Mode is niet alleen stof, mode is veel meer: een levensstijl, een levenshouding, plaatsen, de mensen met wie je bent, muziek – dat alles beïnvloedt hoe we ons kleden. Big Matthew, Koreaans-Amerikaanse rapper, was het hoogtepunt naast de mode met zijn optreden. Hij maakt momenteel ook deel uit van de campagne onder de hashtag #HUGOYourWay.

Startbaan en live muziek

Hier zie je de hele show en de liedjes van Big Matthew.

Na Hugo Boss kwam de allereerste modeshow om 18.00 uur.

Vlog: Hugo Boss

Behind the scenes @ FIV YouTube.

Hugo Boss: het merk

Hugo Boss is een Duits modebedrijf met voor elk wat wils. Je kunt er alles vinden, van kleding tot parfum. Maar oorspronkelijk zat het bedrijf niet in de modewereld. Bij de oprichting was het slechts een winkel voor manufacturen, en twee jaar later begon het met werkkleding. Toen de schoonzoon van Hugo Ferdinand Boss het in 1948 overnam, begon het bedrijf met de productie van herenkostuums. Tegenwoordig is het bedrijf een van de bekendste Duitse modemerken.

Rode Loper en Looks from the Runway

Op de rode loper kon men enkele beroemdheden zien, bijv:

Nils Kuesel.

photo: ABOUT YOU

Toni Dreher.

photo: ABOUT YOU

En Big Matthew.

photo: ABOUT YOU

Hier zijn een paar looks van de catwalk:

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu komt er een nieuwe speler bij, About You met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?