Puma x About You: Live in Milaan @ Fashion Week – AYFW

Puma / AYFW Milaan 2022 – Natuurlijk kunnen sportartikelen niet ontbreken op de About You’s Fashion Week. Te zien is een van de meest succesvolle merken in de sportwereld: Puma. Onder andere Julian Braun en Bene Schulz van de Elevator Boys verschenen op de Zwarte Loper, met Emma Brooks en Zack Lugo. Ontdek hier meer looks, outfits en video’s uit Milaan: ABOUT YOU Fashion Week.

Puma op de AYFW in Milaan

Ondersteund door het nieuwe nummer van Ana Kohler presenteert Puma de nieuwe collectie op AYFW.

Puma’s herfst/winter outfits

Puma ontmoet About You: Runway.

Na Lascana en Puma kwam de nieuwe herfst/winter mode van Levi’s.

Vlog: Puma

Behind the scenes @ FIV YouTube.

Hoe was het? Brede snit, sportieve lijn

Voor Puma kunnen herfst en winter ook comfortabel zijn! Dat blijkt althans uit de oversized coupes van de nieuwe collectie met About You. Na de merksamenwerking met Puma komt de volgende, met Levi’s. Als een merk staat voor jeans, dan is het Levi’s. Elke derde of vierde persoon in het publiek kwam in bijpassende jeans styling. Aan het begin van de show leer je meer over het merk Levi’s en zijn geschiedenis. Levi’s jeans hebben immers de hele wereld veroverd en nu ook de Milan Fashion Week.

Puma: merk en verhaal

Puma is een Duitse fabrikant van sportartikelen en is na Nike en Adidas de vierde grootste leverancier in het sportsegment. Het merk speelt dus mee in de topcompetitie van de sportwereld en is een van de populairste sportschoenenmerken in Duitsland. Dit is ook te zien aan de atleten die Puma dragen. Hieronder vallen profvoetballers als Marco Reus en Neymar Jr. Er is zelfs een deal van 23 miljoen met Neymar.

Voorste rij en zwarte loper

Millane Friesen is te zien in het midden.

photo: ABOUT YOU

Op de zwarte loper verschenen Julian Braun en Bene Schulz van de Elevator Boys samen met Emma Brooks en Zack Lugo.

photo: ABOUT YOU

Dit is Ana Kohler, die haar nieuwe nummer mocht uitvoeren in de modeshow.

photo: ABOUT YOU

Looks from the Runway

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu is er een nieuwe speler, About You, met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?