Lascana: Hot looks voor uw herfst & winter – AYFW

Lascana / AYFW Milaan 2022 – Of het nu gaat om nachtkleding, badmode of schoenen, de modeshow van Lascana is the place to be voor dames. Met geweldige looks toont het merk zich als onderdeel van de AYFW, die voor het eerst in Milaan plaatsvindt. Victoria Swarovski zat op de eerste rij, evenals voormalige GNTM-deelnemers, bijvoorbeeld Dascha Carriero. Ontdek hier meer looks, outfits en video’s uit Milaan: ABOUT YOU Fashion Week.

Lascana op de AYFW in Milaan

Lascana is een van de meest veelzijdige, kleurrijke en mooie modeshows die je op AYFW zou kunnen zien.

Modeshow: Lascana Herfst / Winter Looks

Hier zie je Lascana’s show op de About You Fashion Week.

Een paar uur na Lascana begint de Puma x About You show.

Vlog: Lascana

Behind the scenes @ FIV YouTube.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Hoe was het? Het wordt hier warm.

Na de hoogtepunten van de eerste, grote dag met diverse modeshows, begint deze dag sexy met herfst- en winterlooks van Lascana. Over Lascana hadden we een paar weken eerder al bericht, nog van de Berlin Fashion Week. About You heeft dit label niet voor niets gekozen voor zijn merkkeuze.

Lascana: een wereld voor dames

Lascana is Otto’s Duitse kwaliteitsmerk voor dameslingerie. De internationale fabrikant en detailhandelaar biedt alles van lingerie tot schoenen en accessoires. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn hoge kwaliteit en eersteklas pasvorm. Onlangs was de nieuwste collectie ook te zien op de Berlin Fashion Week 2022.

Voorste rij en zwarte loper

Victoria Swarovski zat op de eerste rij.

photo: ABOUT YOU

Sommige voormalige GNTM-deelnemers waren te zien op de Zwarte Loper, bijvoorbeeld Dascha Carriero.

photo: ABOUT YOU

Net als Trixi Giese.

photo: ABOUT YOU

Looks from the Runway

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu is er een nieuwe speler, About You, met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?