Adidas by Stella McCartney: Afrikaanse ritmes, patronen en kleuren – AYFW

Adidas by Stella McCartney / AYFW Milaan 2022 – De Adidas by Stella McCartney collectie wordt gepresenteerd op de AYFW. Twee grote modemerken ontmoeten elkaar, het resultaat is niet te missen. Degenen die de modeshow konden bijwonen, beleefden een geweldig spektakel. Alle looks, outfits en video’s uit Milaan zijn hier te vinden: ABOUT YOU Fashion Week.

Adidas by Stella McCartney op de AYFW in Milaan

Direct na de grote openingsshow ging Adidas by Stella McCartney als eerste de catwalk op in Milaan.

Hoe was het? Ontwerp geïnspireerd door het zonnigste continent

De hal wordt donker. De muziek valt stil. Het magische moment van elke modeshow. Vlak daarvoor spreekt een stem:

Dames en heren, de show gaat beginnen. Neemt u alstublieft plaats.

De aftrap, na de grote About You opening in Milaan, wordt gegeven door een echte grootheid uit de modewereld, Miss Stella McCartney en een van de giganten op het gebied van sportmode, Adidas. Beiden ontwerpen samen een ritmische wereld van muziek, dans en kleuren. Passend bij het anders zo sombere dagelijkse leven in herfst en winter, nemen Stella McCartney en Adidas ons mee naar een wereld vol ritme, patronen en kleuren.

Wat zou Stella Adidas denken? Nu weten we het!

De show: sportieve herfst/winter looks

Hier ziet u de herfst/winter looks direct op de catwalk.

Direct na de show was het de beurt aan Hugo Boss x About You.

Vlog: adidas x Stella McCartney

Behind the scenes @ FIV YouTube.

Adidas: De drie strepen

Adidas is een internationaal actieve Duitse sportartikelenfabrikant met een ongekende naamsbekendheid. Van kleding tot cosmetica, het heeft het allemaal. Het merk is bekend geworden als een belangrijke outfitter van beroemde atleten, sportteams en internationale sportevenementen. Het bedrijf is herkenbaar aan de drie beroemde strepen of het logo met de drie bladeren, dat de Olympische geest moet symboliseren.

Dit is Stella McCartney

De Britse ontwerpster Stella McCartney richtte in 2001 haar gelijknamige modebedrijf op, dat tegenwoordig wereldwijd boetieks vertegenwoordigt en dure kleding, schoenen, handtassen, accessoires en parfums verkoopt in de betere detailhandel. In het begin specialiseerde zij zich voornamelijk in artikelen voor vrouwen, totdat enkele jaren later ook mannen- en kindermode deel gingen uitmaken van het bedrijf. Jaar na jaar wint Stella McCartney prijzen, en terecht.

Voorste rij en zwarte loper

Kayla Shyx zat op de eerste rij bij de Adidas by Stella McCartney show.

photo: ABOUT YOU

Xin Wang en Bao Chii Nuyen samen op de Zwarte Loper.

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

Looks from the Runway

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu komt er een nieuwe speler bij, About You met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?