Veel minder door Lena Meyer-Landrut: Mode en nieuwe look voor Lena – AYFW

A lot less van Lena Meyer-Landrut / AYFW Milaan 2022 – “Like a satellite” Lena zweeft boven de dingen en probeert met haar collectie de modewereld een beetje duurzamer te maken. Samen met muzikante Lena creëerde About You een eigen label genaamd “a lot less”. About You komt nu ook naar Milaan voor AYFW met de outfits. Naast Lena zelf bezochten ook beroemdheden als Dascha van GNTM en model Elena Carriere de show. Alle looks, outfits en video’s uit Milaan vind je hier: ABOUT YOU Fashion Week.

Een stuk minder bij de AYFW in Milaan

Ondersteund door de zang van Lena zelf werd de modeshow van haar eigen collectie uniek.

De show: veranderende en vertragende mode

Hier zie je de looks direct op de catwalk.

Na de show was het meteen door naar Denim Tom Tailor.

Vlog: A lot less

Behind the scenes @ FIV YouTube.

Lena Meyer-Landrut: Zangeres

Lena Meyer-Landrut is een Duitse zangeres en songwriter die sinds haar eerste album alleen als Lena optreedt. Ze werd bekend met haar liedje Satellite, waarmee ze het Eurovisiesongfestival 2010 won en daarmee de tweede overwinning voor Duitsland behaalde. Af en toe werkt ze ook als model of zelfs als nasynchronisatie-artiest. Ze heeft bijvoorbeeld bij About You veel minder model gestaan voor L’Oreal of haar eigen label. Je hebt haar stem misschien niet alleen gehoord in haar muziek, maar ook in de animatiefilm “Trolls”, waar ze een zingende en sprekende rol op zich nam.

Zwarte Loper Looks

Lena Meyer-Landrut.

photo: ABOUT YOU

Dasha Carriero.

photo: ABOUT YOU

Elena Carriere.

photo: ABOUT YOU

Looks from the Runway

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu komt er een nieuwe speler bij, About You met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?