#RethinkFashion by Perwoll: Tweedehands mode op de catwalk – AYFW

#RethinkFashion by Perwoll / AYFW Milaan – Alle stukken zijn tweedehands! Trouw aan het motto #RethinkFashion van Perwoll. Ja, niet alleen modemerken en beroemdheden kunnen collecties ontwikkelen: Grote merken kunnen ook evolueren. Het milde wasmiddelenmerk Perwoll heeft het tot zijn missie gemaakt om duurzame mode te ontwikkelen. Met Soulin Omar onder hun gasten hebben ze een sterk model aan hun zijde. De eerste resultaten zijn nu te zien op de AYFW in Milaan. Alle looks, outfits en video’s uit Milaan vind je hier: ABOUT YOU Fashion Week.

#RethinkFashion bij de AYFW in Milaan

Zelfs met duurzame producten kun je kleding ontwikkelen die opvalt. Perwoll mag zeker niet klagen over een gebrek aan kleur.

De show:

De voorlaatste show van een bewogen week is Hoermanseder x About You.

Vlog: #RethinkFashion by Perwoll

Behind the scenes @ FIV YouTube.

Perwoll: Slow Fashion

Perwoll is een merk voor milde wasmiddelen dat met Slow Fashion duurzame consumptie van kleding wil bevorderen. Voor de About You Fashion Week van dit jaar werkten ze samen met studenten mode en design om van tweedehands kleding gloednieuwe stijlen te ontwerpen. Met hun #RethinkFashion-collectie willen ze een statement maken: het hoeft niet altijd nieuw te zijn. Het is een oproep tot bewustere modeconsumptie en richt zich op de levensduur van kleding.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Beroemdheden op de zwarte loper

Soulin Omar.

photo: ABOUT YOU

Jannik Schümann.

photo: ABOUT YOU

Karolina Pielesiak.

photo: ABOUT YOU

Looks from the Runway

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu is er een nieuwe speler, About You, met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?