G-Star Raw: Lift Boys, Denim & Jeans – AYFW

G-Star Raw / AYFW Milaan 2022 – Denim en jeans spelen een grote rol voor dit herfst/winterseizoen, ook bij G-Star Raw x About You. Voor het eerst vindt de About You Fashion Week plaats in Milaan en ook G-Star Raw maakt er deel van uit. Zoals bij sommige andere shows kon je de Elevator Boys, Millane Friesen of Kayla Shyx ontmoeten. Alle looks, outfits en video’s uit Milaan zijn hier te vinden: ABOUT YOU Fashion Week.

G-Star Raw op de AYFW in Milaan

Het merkkenmerk van G-Star jeans mag in geen enkele collectie ontbreken, ook niet in de nieuwe die op de AYFW in Milaan werd gepresenteerd.

De show:

Hier is de nieuwe collectie op de catwalk in Milaan.

De laatste dag van AYFW begon met #RethinkFashion van Perwoll.

G-Star Raw: Alleen het product

Het Nederlandse jeans- en modemerk G-Star Raw werd in 1989 in Amsterdam opgericht en is vooral bekend om zijn jeans. Maar wist je waar de “Raw” in de naam van het merk voor staat?! Het verwijst naar het feit dat de jeans zo onbehandeld mogelijk worden gelaten, d.w.z. rauw, zoals in “raw”. De ruwe, ongewassen materialen vormen de basis van elke collectie, vandaar dat de correcte naam van het merk G-Star Raw is, ook al is het beter bekend als G-Star.

Voorste rij en zwarte loper

Onder andere content creator Millane Friesen en Bene Schulz en Julian Braun van de Elevator Boys woonden de show op de eerste rij bij.

photo: ABOUT YOU

Ook op de zwarte loper Kayla Shyx.

photo: ABOUT YOU

Looks from the Runway

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu komt er een nieuwe speler bij, About You met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?