Wolford: Body’s, panty’s en leggings – Het merk

Wolford is een Oostenrijks modemerk dat werd opgericht in 1950. Het bedrijf staat vooral bekend om zijn hoogwaardige kousen en bodywear zoals bodysuits, panty’s en leggings, die gemaakt zijn van de fijnste materialen zoals zijde, kasjmier en merinowol. Naast kousen en bodywear biedt Wolford ook een breed scala aan dameskleding en accessoires. Wolford staat bekend om zijn minimalistische design, hoge kwaliteit en innovatieve technologieën bij de productie van kousen. Het merk is wereldwijd bekend en heeft winkels in vele landen.

Body’s, panty’s en leggings

Het merk Wolford werd in 1950 opgericht in Bregenz, Oostenrijk en heeft sindsdien zijn hoofdkantoor in Vorarlberg, Oostenrijk. Wolford is vooral bekend om zijn hoogwaardige kousen en bodywear, gemaakt van de beste materialen en gewaardeerd om hun minimalistische, elegante stijl.

Beroemdheden waar Wolford mee werkt

Wolford heeft in de loop der jaren met vele beroemdheden samengewerkt en kleding ontworpen voor sterren als Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga, Madonna, Kate Middleton en koningin Elizabeth II. Het merk staat ook bekend om zijn samenwerkingen met designlegendes als Karl Lagerfeld, Emilio Pucci en Vivienne Westwood.

In de afgelopen jaren heeft Wolford zich ook gericht op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en werkt het voortdurend aan de verbetering van zijn productieprocessen en materialen.

Wolford x Grace Jones

Wolford x Grace Jones

Nu in onze nieuwe uitgave!