ASICS video’s: GEL-NIMBUS 23, ASICS Tennis en Duurzaamheidsprojecten

ASICS – ASICS is een wereldberoemd merk dat bekend staat om zijn innovatieve technologieën en hoogwaardige sportartikelen. Het merk is vooral populair in de tennissport en heeft veel beroemde atleten en tennissers uitgerust met zijn producten. In dit artikel vind je interessante video’s over het merk: inzicht in het succesvolle model “GEL-Nimbus 25”, interviews met tennisiconen Alex de Minaur & Novak Djokovic over hun productervaringen en aanbevelingen en projecten over duurzaamheid.

ASICS Hardlopen: GEL-NIMBUS 25, nummer 1 GEL-technologie

De GEL-NIMBUS 25 sportschoen van ASICS wordt door hardlopers als nummer 1 op de markt beoordeeld volgens een onafhankelijk onderzoek door “The Biomechanics Lab” in Zuid-Australië. Dit model scoort vooral goed op het gebied van comfort. De reden hiervoor is waarschijnlijk de nieuwe PureGEL-technologie, die aanzienlijk zachter zou zijn dan eerdere GEL-technologieën. Het is onzichtbaar in de tussenzool geplaatst. De PureGEL™ absorbeert de impactkrachten bij elke stap en zorgt samen met de FF BLAST™ PLUS ECO demping voor de meest comfortabele loopervaring tot nu toe.

In deze video krijg je een kijkje achter de schermen bij de geschiedenis en de unieke technologie van het GEL-NIMBUS 23 model:

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Het merk is vooral populair in de tennissport en heeft veel bekende tennissers uitgerust met zijn producten. Kom meer te weten over de samenwerking met toptennissers Alex de Minaur en Novak Djokovic – wat de professionele atleten vinden van ASICS-producten en welke modellen ze het liefst dragen.

Niets voelt beter: Novak Djokovic

Novak Djokovic is een van de meest succesvolle tennissers aller tijden en is al jaren merkambassadeur voor ASICS. In nauwe samenwerking met de tennisser heeft ASICS de “Court FF” schoen ontwikkeld, die speciaal is afgestemd op de behoeften van Djokovic op de tennisbaan. Ontdek waarom dit model de perfecte ondersteuning op de tennisbaan is voor de prof en nu ook voor vele andere tennisprofs wereldwijd in deze video van Novak zelf:

Niets voelt beter: Alex de Minaur

Alex de Minaur is een opkomende tennisspeler die de afgelopen jaren de aandacht heeft getrokken met zijn indrukwekkende speelstijl. Als ambassadeur van het merk ASICS heeft de Minaur nauw samengewerkt met het bedrijf om de perfecte schoenkeuze te vinden voor zijn behoeften op de tennisbaan. In de campagne “Nothing Feels Better” geeft De Minaur een glimp van zijn “Footwear of Choice” voor het seizoen 2023.

ASICS Duurzaamheid: Duurzaamheid en recht op spelen

ASICS is niet alleen een bekende fabrikant van sportkleding en -uitrusting, maar zet zich ook in voor duurzaamheid en sociale betrokkenheid. In samenwerking met de non-profitorganisatie “Right to Play” zet het merk zich in om sociaal achtergestelde kinderen te ondersteunen door middel van sport en beweging. Het merk promoot projecten op het gebied van veiligheid, onderwijs en empowerment, voornamelijk in landen in Oost-Afrika zoals Burundi.