Stylisten & Producten voor Mooie Haar Looks: Backstage Geheimen uit Hollywood

De manen van Blake Lively of Ashley Graham, Hailey Bieber en Gigi Hadid? Sta ons toe, wij hebben niet het geheime recept om de miljoenen volgelingen meteen te inspireren, maar wij kunnen toch een klein geheimpje verklappen. Of het nu gaat om het Met Ball, de Oscars of Cannes, de sterren laten niets aan het toeval over. Van de jurk tot het kapsel, sterrenstylisten zijn aan het werk. Geen wonder dat de laatsten ook gevolgd en toegejuicht worden. En vandaag onthullen we hun geheim voor glanzend, pluisvrij en gestyled haar: het komt uit de VS, is wit en roségoud … en is gewoon hot! Letterlijk!

Krultang & stijltang – Tips & Tricks

T3 Micro, half start-up half technologiebedrijf, produceert nu meerdere prijswinnende tools voor het haar. Het merk is internationaal al lang een hit en is nu ook in Duitsland aangekomen, bijvoorbeeld bij Douglas en Co. Maar wat is het recept voor succes van het Californische merk? Bij de talloze stylings die sterren dagelijks moeten ondergaan, vinden sterrenstylisten als Rod Ortega, David Lopez, Orlando Pita en Laura Polko het vooral prettig dat het haar dankzij innovatieve technologieën snel wordt gestyled, maar vooral niet wordt beschadigd.
Laura Polko vertelt ons wat trucs en wat haar inspireert: “De T3 SinglePass Technologie in de krultangen en stijltangen en de unieke keramische mix van materialen zorgen voor prachtige en langdurige resultaten na slechts één beweging. Dankzij de digitaal geregelde temperatuur door de ingebouwde microchip wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en is een zachte styling zonder temperatuurschommelingen mogelijk. Dus als je krullen stijlt met de stelen, kun je de steel gewoon naar beneden trekken zonder dat je
haar in de knoop raakt of dat onaangename geluid maakt (je weet wat we bedoelen). Meerdere temperatuur- en snelheidsinstellingen maken een aangepaste styling mogelijk op basis van de behoeften van het haar.”

Kijk met Laura Polko en Rosie Huntington Whiteley

Hier legt Laura Polko in 13 minuten uit hoe je de haartrends van vandaag makkelijk kunt kopiëren met behulp van deze producten. Voor meer info en stijlen, volg haar op Instagram!

Liever een glamoureuze blowout? Cura Luxe en de juiste borstel zijn de oplossing. Deze haardroger ziet er niet alleen fantastisch uit, hij droogt het haar ook twee keer zo snel als een
Conventioneel (het heeft waarschijnlijk een op maat gemaakte motor die de luchtstroom verhoogt om grotere delen van het haar te drogen en deze vertraagt om zacht te zijn voor de hoofdhuid). Het heeft 5
temperatuurinstellingen en het beste van alles is dat hij is uitgerust met microsensoren, zodat wanneer je hem loslaat om met de borstel naar de volgende haarlok te gaan, hij niet alle make-up van de tafel blaast of tussen je benen blijft steken (klinkt dat bekend?). Nonchalante golven voor een shoot, glamoureuze krullen in Cannes of uitgewerkte kunstwerken: het merk biedt nog een ingenieus product met een ruimtebesparend en bekroond concept in haarstyling: de Convertible Collection. Het principe, een krachtige universele basis die kan worden gecombineerd met 7 verschillende opzetstukken. Elk hulpstuk biedt verschillende eindresultaten die lang meegaan en op iedereen indruk maken. Er zijn sets, maar elk afzonderlijk onderdeel kan ook afzonderlijk worden gekocht.

Nieuwste technologie van Haarstyle-producten

Zoals gezegd, een speciale keramische coating, een microchip om de temperatuur constant en gelijkmatig verdeeld te houden (zodat je ook niet ineens van die lelijke pluizige plekken midden in een krul hebt), verschillende standen en temperatuurniveaus en natuurlijk meer keuze voor je stijl – ook ideaal om mee te nemen of om chaos met allerlei apparaten in de badkamer te voorkomen. Alles voor een snel, glanzend en zacht resultaat. Keramiek voor het Met Gala – T3 Micro biedt een breed scala aan producten om de harten van alle stylisten sneller te doen kloppen. Zelfs bruiloften zijn geen uitzondering, zoals bij de schattige look van Avengers-actrice Gwyneth Paltrow, gestyled door Orlando Pita, die vorig jaar haar jawoord gaf aan haar liefje. Onze conclusie: T3 Micro producten passen perfect in badkamers over de hele wereld – zelfs in Hollywood. Met zo veel stylisten met grote namen in de industrie die de producten omarmen, zijn we blij dat het merk eindelijk in Duitsland is aangekomen! Perfect voor de komende feestdagen: veel apparaten zijn ook in reisformaat verkrijgbaar, bijvoorbeeld op t3micro.de of douglas.de. Wij zijn er zeker van overtuigd!

Rod Ortega ziet eruit

Hij styled Amerika’s beste acteurs en VIPS. Voor meer!

https://www.instagram.com/p/BkoY6-WHZbl/

https://www.instagram.com/p/BiIjJaKHvTe/

https://www.instagram.com/p/BfJxeZWHhD6/

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

https://www.instagram.com/p/ByYT4d0hqO-/

David Lopez ziet eruit

Vind hier een internationale stylist. Vind er hier nog meer!

https://www.instagram.com/p/BsLdP1YA2r1/

https://www.instagram.com/p/BmHYIoch-vj/

https://www.instagram.com/p/BiflkqChR2Q/

https://www.instagram.com/p/BfRXYvFDUUZ/