DIY peelings voor thuis: recepten voor lichaam, gezicht en benen – zo doe je dat!

Iedereen wil een zachte, mooie huid hebben. Met onze suggesties, kunt u scrubs vinden voor uw hele lichaam. Of je nu een scrub wilt voor je gezicht, je benen, je handen of je voeten. Hier vind je alles wat makkelijk en eenvoudig zelf te maken is. Wij laten u zien hoe u geen fouten kunt maken bij het gebruik ervan en hoe u een onzuivere en droge huid kunt veranderen in een heerlijk zachte huid. De juiste huidverzorging is vaak niet eenvoudig, wij hebben heel eenvoudige tips en trucs over hoe u uw huid nu in de zomer kunt laten stralen.

Maak je eigen schillen thuis: Recepten tegen onzuivere huid

Een onzuivere huid en puistjes zijn natuurlijk, maar toch zou je er graag vanaf willen. Probeer deze scrubs en zie hoe zijdezacht je huid kan zijn!

Peeling voor het gezicht: tegen droge huid en ontsierende puistjes

Ze laat zien welke ongelooflijke resultaten ze heeft bereikt met haar gezichtsverzorgingsroutine. De resultaten zijn ongelooflijk en het beste eraan is dat het gemakkelijk te doen is! Probeer het en laat je verrassen door de resultaten!

Peeling voor de benen: voorkom ingegroeide haren

Ingegroeide haren, rode vlekken op de huid na het scheren – wie kent het niet! Deze totale lichaamspeeling zal u en uw huid betoveren. Het is supergemakkelijk te gebruiken en de resultaten zijn echt indrukwekkend.

Peeling voor de handen: zachte handen dankzij eenvoudige huismiddeltjes

Droge handen niet alleen in de winter? Alles is ruw en onaantrekkelijk? Dat kunnen we verhelpen. Met deze DIY scrub, kun je snel en gemakkelijk je handen laten aanraken.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Peeling voor de voeten: geen kloven en eelt meer

Het is zomer en het enige wat we willen doen is in onze sandalen of slippers stappen. Maar onze voeten verhinderen ons dat te doen? Niet voor lang meer! Met deze verzorgingsproducten kunt u uw droge voeten gemakkelijk veranderen in toonbare en mooie voeten.

Priyanka Chopra en BibisBeautyPalace laten zien hoe ze hun eigen scrubs maken!

Alles is altijd perfect met de sterren, is het niet? Veel is verzonnen en ze hebben ook hun probleemzones. Dus je hoeft je geen zorgen te maken. We laten je zien hoe de Duitse Youtuber BibisbeautyPalace zo makkelijk haar eigen peelings maakt. De internationaal bekende actrice Priyanka Chopra deelt ook haar schoonheidsgeheimen met Vogue.

Priyanka Chopra: natuurlijke ingrediënten voor een zachte huid

Wanneer is de beste tijd om wat aan te brengen? Welke producten heb ik nodig en welke huidverzorgingsproducten passen het best bij mij? Het hangt natuurlijk altijd af van je huidtype, maar misschien kun je wat inspiratie halen uit de tips van actrice Priyanka Chopra.

BibisBeautyPalace: DIY-handleiding voor het hele lichaam

Youtuber en internetster BibisBeautyPalace laat zien hoe je je hele lichaam kunt verzorgen met zelfgemaakte peelings.