Onze redactie: Jobs

We willen jou! We gaan niet ‘gewoon’ over artikelen, we leren je diepgaande inhoud / content marketing. We zijn momenteel op zoek naar:

 

Meubels & Onroerend Goed: Voltijd / Deeltijd + Stage (carrièretrede)

Online redacteur voor meubelen en onroerend goed – U houdt van meubelen en mooi onroerend goed? Hou je van media en marketing? Solliciteer dan naar een baan in ons tijdschrift! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, momenteel vooral op het gebied van meubilair en onroerend goed. Word online redacteur in ons tijdschrift voor de afdeling binnenhuisarchitectuur en onroerend goed. Werk voltijds met ons team om bereik en gelukkige bezoekers te bereiken.

Reizen & Kamperen: Voltijd / Deeltijd + Stage (carrière instap)

Online Editor Reizen & Kamperen – Hou je van kamperen en reizen? Hou je van media en marketing? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als online redacteur op het gebied van reizen en kamperen heb je echt een prachtig verantwoordelijkheidsgebied! Je neemt onze lezers mee naar de mooiste plekjes, je creëert reisroutes en zorgt zo door goede content voor steeds meer lezers op de afdeling travel & camping. Word online redacteur in ons tijdschrift voor de rubriek Reizen & Kamperen. Werk fulltime samen met ons team om bereik en tevreden bezoekers te bereiken.

Tijdschrift, Doelen en Team Werk!

We willen jou! Hou je van schrijven en management? Ons redactieteam heeft een sterke combinatie van redactie en content marketing. Met een focus op mode, lifestyle, onroerend goed en financiën. Exclusieve high fashion, luxe horloges, villa’s in Los Angeles of evenementen zoals de About You Awards en Fashion Weeks. Je krijgt zelfstandige taken en projectgebieden waarin je je leven ten volle kunt leven.

Bovendien krijgt u waardevolle inzichten in de wereld van reclame en online marketing door de nabijheid van ons socialemediabureau, makelaarskantoor, modellenbureau en nog veel meer. Vooral zoekmachine-optimalisatie, ook al klinkt het in eerste instantie droog, wordt steeds relevanter voor modebladen!

Pagina 1 op Google en prestaties

Wie erin slaagt de inhoud op een interessante manier te verpakken, zodat hij snel bovenaan de zoekmachines komt te staan, is voor modetijdschriften zijn gewicht in goud waard! Daarom is een stage of een beroepsopleiding in ons agentschap de beste manier om carrière te maken in een van de grote modetijdschriften. Met een goed diploma en werkcertificaat heb je een bewijs van je kwaliteitswerk, kennis en ervaring. Dit kan op zijn beurt deuren voor je openen in modetijdschriften of zelfs reclamebureaus en PR-bureaus.

Voordelen van onze opleiding en stage bij Mode Magazin

Zoals zojuist gezegd, staan wij zeer dicht bij de dagelijkse gebeurtenissen rond de reclame door de gezamenlijke locatie van ons gelieerde reclamebureau en modellenbureau.

Tegelijkertijd werken we met ons modetijdschrift aan de laatste trends en interviewen we de social media-sterren van vandaag. Als moderedacteur ben je altijd op de hoogte van trends en nieuwe sterren. Je mist geen trend, je weet precies hoe je een verhaal op een interessante manier moet verpakken!

Al deze kwaliteiten zult u beetje bij beetje nodig hebben, op een gegeven moment zult u ook advertorials gaan schrijven, dan zal public relations steeds belangrijker voor u worden. Het is belangrijk dat u vloeiend Duits spreekt en schrijft. U moet ook Engels kunnen spreken en schrijven. Op een niveau dat je goed met anderen kunt converseren. Natuurlijk zult u in uw dagelijkse werk veel leren, maar een beetje talenkennis is zeker belangrijk als basisvereiste. Je moet graag op de computer werken, e-mailprogramma’s, tekstdocumenten, grafische programma’s, content management, wij leren je dat allemaal!

Dat is het!

Interviews: Pamela Reif, Alessandra Ambrosio & Co.

Pamela Reif x NAKD

Alessandra Ambrosio x Omega

Mode Weken, Over You Awards en …

90 % van het werk bestaat uit de klassieke dagelijkse routine op de redactie! We praten met influencers, bloggers, management, schrijven nieuws, vinden de top vijf, ontmoeten muzikanten… Het verveelt nooit! En op heel speciale dagen kunt u ook naar enkele van de spannendste evenementen in Duitsland.

Wij zijn bijvoorbeeld elk jaar op de modeweek in Berlijn, en ook in Londen, Parijs en New York. Op de (Berlijnse) modeweek ontmoet je de who’s who van de (Duitse) modewereld. Van succesvolle sterontwerpers zoals Guido Maria Kretschmer of Michael Michalsky tot de grootste bloggers – ze zijn er allemaal.

Wij zijn ook bij bijna alle modeshows, begeleiden ze voor onze lezers en praten met de beroemdheden. In het begin van de zomer gaan we altijd naar de About You Awards, waar de beste bloggers uit heel Duitsland, Instagram, YouTube, TikTok… elkaar ontmoeten. hier zijn de absolute professionals. De prijzen worden uitgereikt aan de allerbesten en u maakt deel uit van het evenement. Met een rode loper, perskaart en een zitplaats in het publiek, ben je van dichtbij en doe je live verslag voor ons modeblad zodat iedereen weet wat er die avond is gebeurd!

Dit en nog veel meer staat je te wachten tijdens een stage of leerlingschap in ons modevakblad.

Bron: Over You Awards

Bron: CM Modellen

Toepassing

Stuur ons uw CV + korte begeleidende brief naar:

office@fivmagazine.com