Winter Lookbook: Zachte Nacht Outfits – Feestelijke Truien, Jurken en Avondjurken

Het is weer zo ver, een nieuwe column, en nu Kerstmis minder dan een maand weg is, laat ik je zien wat je eigenlijk kunt dragen voor de feestdagen. Iedereen viert Kerstmis natuurlijk anders, en in mijn familie hebben we van alles geprobeerd, van knusse pyjama’s tot feestelijke avondjurken en hoge hakken. Naar mijn mening heeft alles wel iets, maar dit jaar zal het waarschijnlijk weer wat eleganter zijn. Ik heb een ietwat casual maar toch chique en vooral gezinsvriendelijke outfit voor jullie samengesteld en hoop dat ik jullie er een beetje mee kan inspireren.

X-MAS Feeling – De perfecte kerstoutfit

Het is niet altijd makkelijk om te weten wat je moet dragen voor de feestdagen. Het moet passend zijn, maar niet te hoog uitgevallen, en u wilt natuurlijk een goede indruk maken op uw familie. De outfit die ik koos is stijlvol maar toch gepast.

Trend look – trui over een jurk

Het dragen van een gezellige fluffy trui over een jurk is helemaal in op het moment. Het houdt je niet alleen warm, maar het ziet er ook heel elegant uit. Ik draag een zwarte gebreide trui met ruches op de mouwen. De jurk heeft een bloemenprint en steekt maar een beetje uit onder de trui. Het gaat tot halverwege de dij en is dus lang genoeg voor een gelegenheid als Kerstmis.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Overknee Laarzen – Trend Stuk

Overknee laarzen kwamen vorig jaar weer in de mode. Ze zijn nog steeds zeer stijlvol en kunnen prachtig worden gecombineerd. Ik combineerde overknees met mijn zeer conservatieve outfit, wat het geheel een beetje pit gaf en de outfit spannend maakte. Je ziet niet te veel been en toch is het elegant. Ik koos zwarte, strakke overknees met een glimmende hak.

Party glam, gezellige uurtjes – alles wat je nodig hebt

Hier zijn een paar tips voor uw volgende winterlook.

Ik hoop dat de video je kan inspireren en je ideeën kan geven voor je kerstlook. Ik hoor graag uw gedachten in de commentaren en wens u een prachtige dag!

Je Iva ❤