RÆRE by Lorena Rae: Victoria Secret model wordt ontwerper – AYFW

RÆRE by Lorena Rae / AYFW Milaan 2022 – About You staat erom bekend samen te werken met beroemdheden en samen met hen outfits of zelfs hele collecties te presenteren. Dit is ook het geval met model Lorena Rae. Alle looks, outfits en video’s uit Milaan zijn hier te vinden: ABOUT YOU Fashion Week.

RÆRE op de AYFW in Milaan

Lorena Rae is nu te zien op de catwalk van Milaan met haar eigen collectie.

RÆRE Modeshow: De herfst / winter outfits

Video’s zeggen meer dan duizend woorden!

De volgende dag begon AYFW met de Lascana show.

Vlog: RÆRE by Lorena Rae

Behind the scenes @ FIV YouTube.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Hoe was het? Wanneer een Victoria Secret model aan mode doet

Dan kan het alleen maar goed zijn! De dag had een vol programma, nu komt het hoogtepunt van dinsdag, Miss Lorena Rea. Na Stella McCartney x Adidas, Hugo Boss en de “nieuwkomer” 6PM volgt de show van Victoria Secret catwalk angel Lorena Rae. Het echte hoogtepunt: wie verschijnt er plotseling op de catwalk? Lorena.

Lorena Rae: Victoria’s Secret Angel

Lorena Rae is een Duits model dat beroemd werd door haar optreden tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show in New York 2018. Aan het begin van haar modellencarrière werkte ze voor Duitse merken als S.Oliver en Thomas Sabo, maar ook voor Hugo Boss en Bijou Brigitte. Om haar modellencarrière voort te zetten, verhuisde ze in 2017 naar New York. Een jaar later werd ze eindelijk ingehuurd als catwalkmodel voor Victoria*s Secret, wat haar doorbraak betekende. Na Heidi Klum, Toni Garn, Claudia Schiffer en Julia Stegner is zij het vijfde Duitse model dat voor deze internationaal bekende show loopt.

Beroemdheden op de eerste rij

Millane, Angelina en Aleandra op de eerste rij.

photo: ABOUT YOU

Ook vooraan zit Kayla Shyx.

photo: ABOUT YOU

Looks from the Runway

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu is er een nieuwe speler, About You, met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?