Collectie Guido Maria Kretschmer: De koning is hier! Herfst/winter outfits – AYFW

Guido Maria Kretschmer Collectie / AYFW Milaan 2022 – Duitsland’s Lieveling! Ik hoef Guido Maria Kretschmer niet aan u voor te stellen, hij is GMK, een merk op zich. Hier is zijn nieuwe collectie voor About You. Je vindt Guido Maria Kretschmer niet alleen op de About You website, maar ook in Milaan bij AYFW. Michelle Hunziker was er de hele tijd bij in een glitterlook. Alle looks, outfits en video’s uit Milaan zijn hier te vinden: ABOUT YOU Fashion Week.

Guido Maria Kretschmer op de AYFW in Milaan

Guido Maria Kretschmer overtuigt altijd met zijn collecties, ook de nieuwe die op AYFW te bewonderen was.

De show:

Als bekroning van dag 3 volgde de G-Star Raw show.

Vlog: Guido Maria Kretschmer Collection

Behind the scenes @ FIV YouTube.

Ontwerper Guido Maria Kretschmer

Guido Maria Kretschmer is niet alleen een Duitse modeontwerper, maar ook televisiepresentator en jurylid, bijvoorbeeld in het programma Shopping Queen.

Zijn ontwerpcarrière begon met een klein kraampje met zelfgenaaide kledingstukken op de beroemde hippiemarkt in Ibiza, waar hij werd ontdekt door Udo Lindenberg. Zijn eerste opdrachten werden gevolgd door de oprichting van zijn eigen merk en bedrijf. Aanvankelijk werkte hij vooral voor grote bedrijven, waar hij uniformen maakte voor luchtvaartmaatschappijen en hotelketens.

Met de oprichting van een nieuw label richtte hij zich op avondkleding voor vrouwen. Daarna volgden de eerste modeshows in Tokio en Sjanghai, en later in Berlijn. Hij begon ook kostuums te ontwikkelen voor verschillende theater- en filmproducties.

Voorste rij en zwarte loper

Michelle Hunziker en Guido Maria Kretschmer.

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

Looks from the Runway

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu komt er een nieuwe speler bij, About You met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?