Modeblogger Angelinaxoxo – van Instagram tot haar eigen modemerk

Angelina behoort ook tot de influencer generatie. Elke dag post de prachtige Instagram-beroemdheid nieuwe outfits en fitnesstips, die al door meer dan 230.000 mensen worden gevolgd. We spraken met haar over haar recept voor succes, haar eigen collectie, fitness en blogger evenementen.

Angelina haalt haar inspiratie ook uit modebloggers

FIV: Angelina je post elke dag nieuwe outfits en geeft je volgers een inkijkje in je leven. Ik wil graag weten wanneer je met je blog bent begonnen en waarom?

Ik ben ongeveer 2 jaar geleden begonnen met bloggen. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mode en wil andere mensen inspireren met mijn outfits.

FIV: Heeft je Instagram-succes iets in je leven veranderd?

Ja, zeker weten. Ik heb er zoveel leuke en interessante mensen door ontmoet. Er zijn altijd geweldige nieuwe samenwerkingen en evenementen waar ik zonder mijn Instagram-succes nooit aan mee had kunnen doen. Ik kijk uit naar wat de toekomst zal brengen.

FIV: Hoe bent u zo beroemd geworden? Heb je een recept voor succes?

Mijn volgelingen kijken naar mijn pagina voor inspiratie. Ze vinden het leuk wat ik draag, hoe ik het combineer en ze willen weten waar ik mijn outfits koop. Ik heb deze details in een bericht gezet. Zo raak je snel bekend.

Je moet ook opvallen – wees actief, reageer positief. Zo genereer je aandacht en zullen andere Instagrammers ook naar je pagina’s gaan en je, in het beste geval, volgen.

FIV: Iedereen heeft wel iets in het dagelijks leven waar hij niet zonder kan. Wat zou je nooit kunnen missen in je dagelijkse leven?

Mijn familie, vrienden en vriend.

Uw volgelingen kijken elke dag uit naar nieuwe foto’s van u. Vooral je outfits. Waar vind je je inspiratie voor nieuwe stijlen? Heb je een voorbeeld in mode?

Ik word eigenlijk geïnspireerd door verschillende mensen. Het zijn niet de sterren, maar modebloggers die ik ook volg op Instagram.

Blogger evenementen, México en Angelina’s eigen collectie

FIV: Je succes op Instagram heeft zeker wat deuren voor je geopend. Wat is tot nu toe het hoogtepunt van uw carrière geweest?

Ik heb al zoveel kleine hoogtepunten gehad. De vele lieve commentaren, de dagelijkse verzoeken, blogger evenementen, de eerste verdiensten. Maar de grootste voor mij was de reis naar Mexico met mijn vriend. Dit werd gesponsord door Hotel Karisma. Ik kijk heel vaak en met plezier terug op deze tijd.

FIV: Wat zijn uw plannen voor de nabije toekomst? Is er iets waar je volgers naar uit kunnen kijken?

Ik werk momenteel aan mijn eigen merk. Er zal een collectie zijn voor zowel vrouwen als mannen. Wees nieuwsgierig!

Workouts spelen een zeer belangrijke rol in Angelina’s leven

FIV: Je post ook vaak fitness foto’s. Welke rol spelen fitness en gezond eten in uw leven?

Een gezonde voeding en dagelijkse training spelen een zeer belangrijke rol in mijn leven. Ik voel me er beter door, ik ben tevredener over mezelf en het is bevrijdend, vooral als ik veel stress heb.

FIV: Kunt u onze lezers uw top 3 beauty tips vertellen?

Natuurlijke make-up! Gebruik een concealer om kleine oneffenheden te bedekken. Breng vervolgens een foundation aan om uw gezicht een mooie teint te geven. Breng tenslotte wat blush aan in een natuurlijke tint (niet te veel!).

Ik gebruik kokosolie voor haarverzorging – het hydrateert het haar en maakt het beter bestand tegen gespleten haarpunten, bijvoorbeeld.

En last but not least: drink veel water en zorg voor voldoende slaap!

Dank je, Angelina, voor het interessante interview.

Als je ook meer wilt weten over Angelina, kijk dan op haar Instagram profiel.