Invisalign resultaten – Het voor en na effect

Iedereen wil ze. Sneeuwwitte, rechte tanden. De Invisalign-behandeling, die voor het eerst in de VS werd geïntroduceerd, wordt dan ook steeds populairder. Vandaag tonen we u de beste voor-en-na resultaten die met Invisalign zijn bereikt. U kunt hier ook meer informatie vinden over Invisalign.

Voor – na effect: Wat is er veranderd?

Op YouTube zijn veel voor-en-na-video’s te vinden over het onderwerp Invisalign, aangezien zelfs beroemdheden deze methode nu gebruiken. De tanden moeten immers netjes en recht staan voor Instagram posts of het volgende live optreden. Onder de eerste sterren die Invisalign gebruikten waren Justin Bieber en Khloe Kardashian. In deze video, laat Justin Bieber ons zijn Invisalign aligner zien. Wie tegenwoordig naar de foto’s op het Instagram-account van de zangeres kijkt, ziet een groot verschil. Hij heeft nu stralend witte en vooral rechte tanden.

https://www.youtube.com/watch?v=T_ycnoG0KXo

TheBeauty2go

Influencer TheBeauty2go heeft een Invisalign behandeling ondergaan. In een van haar video’s beantwoordt ze de vragen van haar volgers over de behandeling en toont ze ons zelfs het indrukwekkende voor- en na-effect. De hele behandeling heeft Kathie maar 1 jaar gekost. Wij vinden het resultaat uitstekend, kijk zelf maar!

Bella Kraus – Uw resultaat na slechts 3,5 maand

Influencer Bella Kraus, die actief is op YouTube en Instagram, had ook iets mis met haar gebit. Op haar YouTube-account plaatst de jonge moeder vaak video’s waarin ze de nieuwste beautytrucs uitprobeert. Ze heeft precies de juiste behandelingsmethode voor zichzelf gevonden met Invisalign. Ze zegt dat zelfs haar volgelingen de onzichtbare uitlijners rond haar tanden niet hebben opgemerkt. De voor en na verandering is iets om te zien.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

https://www.youtube.com/watch?v=BMfELy6elOg

JeLoveRocks

In deze video vertelt Youtuber Jenny van het kanaal “JeLoveRocks” over haar ervaringen met Invisalign. Ze beantwoordt ook de belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen als je een Invisalign-behandeling overweegt. Als u nog niet zeker bent

TheRealCatGoneCrazy

De RealCatGoneCrazy laat ons ook een drastische verandering in zijn gebit zien.

Aligner verzorging: zeer eenvoudig en snel

Het kost niet veel tijd of moeite om uw aligner netjes en schoon te houden. Zelfs dure schoonmaakmiddelen zijn niet nodig. Specialisten raden een eenvoudige reiniging met een tandenborstel en tandpasta aan. De tandpasta moet gegeleerd zijn en de alignerspalk moet voor elke inbrenging met de tandenborstel worden gepoetst en daarna met lauw of koud water worden afgespoeld. Aangezien de Invisalign-platen sowieso om de 2 weken vervangen moeten worden om de behandeling op schema te houden, helpt dit om de aligner schoon te houden.