Veneers tandarts lijst: De beste aanbevelingen voor Duitsland

Veneers – sterren en beroemdheden van over de hele wereld demonstreren het! Perfecte tanden en een perfecte glimlach van de tandarts. Rechte tanden en een onberispelijke glimlach zijn een absolute troef, vooral voor een carrière. Tieneridolen als Justin Bieber en Miley Cyrus dragen veneers, net als supermodel Eva Mendes en Oscarwinnaar Matthew McConaughey. We wilden weten wie in Duitsland de beste fineerbehandelingen uitvoert en zochten naar de beste plaatsen in Hamburg, Berlijn, München, Keulen en Düsseldorf.

Onze tip! Invisalign

Onzichtbare beugels zijn de absolute trend in de VS! Meer dan 6 miljoen tevreden klanten. Snel, makkelijk en onzichtbaar.

Mijn Veneers – Dit zijn de makers van perfecte tanden

Meer over veneers? Bekijk hier onze tijdschriftartikelen:

Wat moet je weten over facings van de tandarts?

Veneers zijn flinterdunne omhulsels gemaakt van keramiek. Tijdens de eerste sessie worden de tanden nauwkeurig opgemeten en worden de eerste prototypes van de veneers gemaakt. Nadat ze zijn gepast (of getest), worden de originelen door een tandtechnicus gemaakt. Fineer van hoge kwaliteit is verkrijgbaar in de VS, Japan en ook in Duitsland. De slogan “Made in Germany” is ook in zwang voor fineer. De afgewerkte keramische veneers worden dan door de tandarts geplaatst. Het beste eraan: een fineerbehandeling is niet duur. Het belangrijkste is: niet slijpen, niet boren! Veneers worden dus volledig pijnloos op de tanden geplaatst. Daarom vertrouwen zo veel mensen op facings als het gaat om mooie en gave tanden.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Voor/Na: 5 maanden na fineerbehandeling

Deze ervaringsvideo laat zien hoe tevreden patiënten zijn na het aanbrengen van de veneers.

Adressen en aanbevelingen en Duitsland

Tandheelkundig ontwerp Reichert – Haven van Hamburg

Chique. Chique. Chique. Als u niet alleen op zoek bent naar een goede tandarts voor keramische facings in Hamburg, maar ook wat luxe en lifestyle met u mee wilt nemen, bent u bij Dental Design Reichert aan het juiste adres.

Tandartsen Edelweiss – Direct aan de Kurfürstendamm

De praktijk ligt direct aan de Kurfürstendamm in Berlijn en is daarom ook een aantrekkelijke optie voor toeristen die wat langer in de hoofdstad verblijven. Met een Google-beoordeling van 5,0 bevelen ook veel online gebruikers de Berlijnse praktijk aan!

4 Ooit Witte Veneers – Bij Theresienwiese München

Natuurlijk zijn er ook fineer-experts in Beieren, of beter gezegd in München. Op mooie dagen heeft de stad München iets heel bijzonders met zijn Alpenpanorama. Dat is de reden waarom veel medische toeristen naar de zuidelijkste metropool van Duitsland trekken. Wie rechte tanden wil, vertrouwt vaak op 4 Ever White.

Veneers Hamburg – Door Dr. med. dent. Richard Krause

In Hamburg vindt u een paar zeer goede adressen voor fineren. Onder andere, Dr. med. dent. Richard Krause in de Bremer Straße, net buiten de hectische Hafencity.

Dr. med. dent. Oliver Kämmerer – Keulen Stad

Keulen is waar de goede tandartsen elkaar ontmoeten. Naast MYVeneers, vindt u ook Dr.med.dent. Oliver Kämmerer. De praktijk biedt verschillende diensten aan, zoals profylaxe, gebitsprothesen, parodontale behandelingen en bleken in Keulen.

Tandarts Edelmann – Veneers in Berlijn

Net als de Edelweiss praktijk, ligt ook de adellijke Edelmann praktijk direct aan de Berlijnse Kurfürstendamm. Er zijn veel positieve recensies over de tandartsen!

 • Website:
  Tandarts Edelmann
 • Adres:
  Kurfürstendamm 212
  10719 Berlijn

Veneers in Hamburg – Thomas Lewandowski

Tandarts Thomas Lewandowski heeft meer positieve beoordelingen dan bijna elke andere arts als het gaat om mooie tanden. Gevestigd in het centrum van Hamburg, is hij een absoluut top contact voor Hamburg.

Praxis Vogeler – Goed beoordeeld, rustige locatie

De waardering van de Keulse praktijk is maar liefst 5.0. Ook de website is zeer overzichtelijk en biedt bezoekers volledige informatie over het onderwerp fineren en fineerbehandeling. De tandartsen ontvangen hun patiënten in de rustige buitenwijken van Keulen.

KU64 – Tandartsen Berlijn Mitte

Dr. Ziegler & Partner tandartsen zijn gevestigd onder het merk KU64 direct aan de Kurfürstendamm Berlin, huisnummer 64. Op het gebied van veneers zijn zij al lange tijd in Berlijn te vinden.

 • Website:
  KU64
 • Adres:
  Kurfürstendamm 64
  10707 Berlijn

GlamSmile Duitsland GmbH

GlamSmile ligt midden in het stadscentrum van München en is daarom een super centraal contactpunt voor patiënten.

 • Website:
  Glam Smile
 • Adres:
  Vallei 48
  80331 München

Updates

Als u op zoek bent naar een aanbeveling voor uw stad, stuur ons dan een bericht in de comments!

Zahnartz Schreiber in Leipzig

Tandarts Schreiber. U vindt 4 praktijken in het stadscentrum en alles wat te maken heeft met esthetische tandheelkunde, van Invisalign tot facings. Ze hebben zeer goede aanbevelingen en veel patiënten. Je zult je hier veilig voelen. U kunt alle informatie vinden op de officiële website van de tandartsen:

Dit waren onze eerste aanbevelingen voor tandartsen in heel Duitsland. Veneers zijn, zoals in het begin al werd gezegd, tegenwoordig iets heel normaals. Zakenmensen maar ook beroemdheden vertrouwen op een perfect gebit. De aanhechtingen duren vijftien jaar en meer.