Invisalign beugels – deze 14 beroemdheden dragen de onzichtbare beugel

Invisalign (onzichtbare beugel) wordt steeds populairder! Het Amerikaanse bedrijf heeft nu meer dan 6 miljoen klanten. Onder hen zijn natuurlijk vele VIPs die Invisalign privé dragen. Ook al lijkt alles perfect bij de sterren en sterretjes, schijn bedriegt vaak, want zij zijn ook maar mensen en hebben niet altijd van nature mooie, rechte tanden. Daarom zweren veel beroemdheden bij de Invisalign-therapie, vooral dankzij het transparante ontwerp. Ontdek nu welke beroemdheden hun tanden hebben rechtgezet met Invisalign!

Invisalign-schaaltjes – de gemakkelijke weg naar mooie, rechte tanden

Behandeling met Invisalign-bakjes heeft vele voordelen, vooral in vergelijking met conventionele behandelmethoden. Een korte behandelingstijd, het onopvallende ontwerp en de eenvoudige bediening zijn slechts enkele van de vele. Ook de sterren hebben dit ingezien en daarom zijn Invisalign beugels al door vele beroemdheden gebruikt om een stralende glimlach tevoorschijn te toveren. Voordelen van Invisalign:

  • Onzichtbare rail nauwelijks merkbaar
  • Afneembare rail, praktisch voor de rode loper en shoots
  • Goedkoper dan een beugel
  • Sneller dan een beugel

Justin Bieber – het meisje dat zijn tanden rechtzette in zijn jeugd

Justin Bieber, die al op jonge leeftijd de harten van zijn fans veroverde, onderging als tiener een Invisalign-behandeling. Tijdens zijn ontluikende carrière als zanger en verpletterend meisje, kon hij geen klassieke metalen beugel gebruiken in zijn imago. Maar omdat de tanden zich op deze leeftijd zo sterk ontwikkelen, was een beugel noodzakelijk om de lach van de tienerster veilig te stellen. De Invisalign-behandeling zette zijn tanden recht en gaf hem de stralende glimlach die hij vandaag heeft.

https://www.instagram.com/p/BX2_K3XDZ7A/

Justin draagt al jaren Invisalign

https://www.youtube.com/watch?v=T_ycnoG0KXo

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Anna Kendrick – Invisalign voor een succesvolle carrière

Anna Kendrick is vooral bekend van films als ‘Pitch Perfect 1-3’ en ‘Just a Small Favour’. De Amerikaanse actrice, die slechts 1,57 m lang is, gebruikte in 2013 een Invisalign-behandeling om haar scheve tanden recht te zetten. Vooral in een bedrijfstak als de hare zijn rechte tanden en een mooie glimlach een garantie voor succes. De behandeling heeft zeker zijn doel gediend en heeft Anna heldere en rechte tanden gegeven.

https://www.instagram.com/p/BsTXPxIH6Xv/

Katherine Heigl – Bruiloft voorbereidingen met een verschil met Invisalign

De Grey’s Anatomy ster, zweert bij de Invisalign behandeling. Ze begon met het gebruik van Invisalign beugels in 2007 als voorbereiding op haar huwelijk. Maar niet alleen op haar trouwfoto’s schittert de mooie actrice met een stralende glimlach, ook de rechte tanden hebben haar geholpen om te slagen in haar verdere carrière.

https://www.instagram.com/p/BfB3Cf7BNqs/

Katherine draagt nog steeds Invisalign

Khloe Kardashian – Mooie tanden voor reality TV

De reality tv-ster staat altijd in het middelpunt van de belangstelling vanwege haar baan. Dus het perfecte uiterlijk van de hele familie moet worden gehandhaafd. Ze begon haar Invisalign behandeling op 29 jarige leeftijd. Door de veranderingen in haar lichaam ontbrak het haar alleen nog aan de perfecte glimlach, die ze dankzij de Invisalign-therapie kreeg.

https://www.instagram.com/p/BcLFJpRFbLA/

Kendall Jenner – succesvol model met rechte tanden

Nadat de behandeling van haar zus Khloe Kardashian succesvol was, besloot ook Kendall haar tanden te laten rechtzetten. Als model horen rechte en verzorgde tanden bij het werk en zijn ze een criterium voor succes. Het is perfect voor Kendall dat ze de bakjes gewoon kan verwijderen tijdens een shoot of klus. Op die manier heeft de behandeling geen invloed op haar carrière en krijgt zij toch een veelbelovend resultaat.

https://www.instagram.com/p/BNe2yLkDjAP/

Christina Milian – geweldige tanden al in de jaren 2000

Christina Milian is een R&B zangeres die vooral in de jaren 2000 veel hits heeft opgenomen. Ze bevestigt dat ze Invisalign heeft gebruikt als behandeling voor haar scheve tanden en het resultaat was meer dan geslaagd.

https://www.instagram.com/p/Bq8GEfwHCTo/

Tom Cruise – Invisalign maakt zijn lach nog onweerstaanbaarder

De acteur heeft altijd bekend gestaan om zijn onweerstaanbare glimlach. Maar pas in 2002, toen hij met zijn kinderen naar de tandarts ging, ontdekte hij dat zijn glimlach niet zo perfect was als hij altijd had gedacht. De voortanden van zijn bovenkaak stonden niet centraal in zijn gezicht en stonden scheef. Daarom besloot de Mission Impossible-ster tot een gecombineerde behandeling met Invisalign en keramische beugels. Vandaag charmeert hij de wereld met een nog mooiere glimlach dan voorheen.

https://www.instagram.com/p/BrqftMaHgsn/

Katy Perry – Tanden rechtzetten met Invisalign

De zangeres van Fireworks heeft al sinds haar tienerjaren last van scheve tanden. Terwijl Katy’s boventanden recht op een rij staan, staat de onderste rij tanden in elkaar en scheef. Om dit tegen te gaan, besloot de zangeres een Invisalign-behandeling te ondergaan, zodat haar tanden in de schijnwerpers kunnen staan. Na de succesvolle behandeling, kan Katy Perry haar prachtige glimlach presenteren op de rode loper.

https://www.instagram.com/p/BVSEdvhjcne/

Gisele Bündchen – een perfecte lach voor het supermodel

Het Victoria’s Secret supermodel is ook niet perfect geboren. De schoonheid begon met een Invisalign-behandeling omdat een van haar tanden in de verkeerde richting bewoog en haar mooie glimlach dreigde te vernietigen. Dankzij de flexibiliteit van het Invisalign-systeem droeg ze de platen alleen ‘s nachts, wat geen invloed had op haar werk. Vandaag straalt de moeder van twee met mooie, rechte tanden.

https://www.instagram.com/p/BihE9D4l8zi/

Zac Efron – van tandspleet tot hartenbreker met Invisalign

De acteur, die als tiener beroemd werd met de filmserie ‘High School Musical’, straalt vandaag in elke camera met een perfect gebit. Maar dat was niet altijd het geval, want de Beach Boy had ooit een spleet tussen de snijtanden van zijn bovenkaak. Dit kleine oneffenheidje werd discreet en onopvallend gecorrigeerd met behulp van Invisalign.

https://www.instagram.com/p/BSPLuQyBIkV/

Eva Longoria – naar rechte tanden met Invisalign

De Desperate Housewifes ster begon pas met een Invisalign behandeling op de relatief late leeftijd van 36 jaar. Omdat de tanden van haar onderkaak scheef stonden, koos de mooie actrice voor een onopvallende rechtzetting met Invisalign-therapie.

https://www.instagram.com/p/Bow1SLaADIG/

Serena Williams – sportief met Invisalign

De powervrouw overtuigt niet alleen met haar sportieve prestaties, maar ook met haar betoverende glimlach. Als tiener droeg ze een Invisalign beugel om haar tanden recht te zetten. Nu, jaren later, straalt ze nog steeds in elke camera met prachtige rechte tanden.

https://www.instagram.com/p/BrBYdhrHY0D/

Oprah Winfrey – Invisalign gaf haar een geweldige lach

De Amerikaanse talkshow ster Oprah Winfrey verbeterde haar glimlach met Invisalign. Ze was voor het eerst te zien met de doorzichtige trays in haar eigen show. Tot op de dag van vandaag heeft ze een indrukwekkende en mooie glimlach die we waarschijnlijk te danken hebben aan Invisalign.

https://www.instagram.com/p/62c7m8yS_e/

Zendaya Coleman – van kinderster tot zakenvrouw met rechte tanden

De actrice werd bekend als kindsterretje in het format ‘Shake It Up’ op Disney Channel. Tegenwoordig speelt zij vele rollen als actrice en is zij zelfs actief als ontwerpster in samenwerking met Tommy Hilfiger. In haar tienerjaren droeg zij een Invisalign-beugel om haar carrière niet te schaden met gewone metalen beugels. Vandaag overtuigt ze iedereen met haar prachtige glimlach.

https://www.instagram.com/p/BcGt1qOhNzV/