Brillen van hoge kwaliteit: Cazal – Exclusief

De passie voor een product in design is Cari Zalloni, wiens brillenontwerpen een cult werden in de jaren 80. Een visionair die als geen ander een revolutie teweegbracht in het brildesign en trends creëerde die hun tijd ver vooruit waren. Hij creëerde een buitengewone stijl die polariseerde en die zijn fans tot op de dag van vandaag blijft boeien. CAZAL gaf als geen ander merk vorm aan de typische hiphop-look van de jaren ’80. Sommige van de legendarische ontwerpen uit die tijd zetten vandaag de dag nog steeds de toon. Een bril die door hun fans liefkozend “Cazzy” werd genoemd. Het creatieve genie van de charismatische ontwerper Cari Zalloni leeft nog steeds voort na zijn verrassende dood in 2012. Zijn ontwerpteam volgt zijn inspiratie en blijft een collectie creëren die zijn stempel drukt en zijn handtekening onsterfelijk maakt.

CAZAL Eyewear – Exclusieve tentoonstelling van werken

Het beroemde designmuseum in de Pinakothek der Moderne in München toont een tentoonstelling van het werk van CAZAL in verband met de invloeden ervan op de popcultuur.

Op 12 juli om 17.00 uur wordt de tentoonstelling geopend in het Futuro Haus naast de Pinakothek der Moderne. Na afloop vindt in het Amerikahaus een lezing plaats over het thema “CAZAL & Counterculture”. Te gast zijn Johan Kugelberg, docent en archivaris aan de Cornell University in New York, DJ Supreme, CAZAL-aficionado uit Seattle en Harald Böttcher, voormalig eigenaar en algemeen directeur van CAZAL en zoon van de oprichter van het bedrijf. Het evenement zal worden geleid door tentoonstellingscurator Sven Christ. Als onderdeel van het Kunstarealfest vindt op zondag 14 juli een block party plaats, zoals die begin jaren 80 in de Bronx werd gevierd. Een mix van Jamaicaanse soundsystems, rap, hip-hop, disco en funk wacht op de gasten.

Opening 1e tentoonstelling

Pinakothek van Moderne Kunst
Huis Futuro
Barer Str. 40, 80333 München
Datum: 12.07.2019,17.00 uur

2. praten

Amerika Huis
Barer Str. 19 a, 80333 München
Datum: 12.07.2019, 19.00 uur

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

3e Blokfeest

Pinakothek van Moderne Kunst
Open ruimte voor de hoofdingang
Barer Str. 40, 80333 München
Datum: 14/07/2019, 13:00 – 21:00