Rolex Sea-Dweller: Modellen en prijzen van het horloge voor duikers

Rolex Day-Date, Submariner & Co – Voor degenen die graag duiken in hun vrije tijd of beroepsmatig, kan een bepaald model van Rolex interessant zijn. Het “Sea-Dweller” model van Rolex is waterdicht. En niet alleen tot op de bodem van het zwembad in de tuin. Het horloge kan veel meer dan dat. Hij is bestand tegen diepten tot 1.220 meter in het water. De bezel van het horloge kan ook worden gedraaid. U zult zo meer te weten komen over het model en hoeveel het kost. Hier vindt u een groot overzicht: Rolex modellen.

Sea-Dweller: Model & Prijzen

Wat praktisch en stijlvol tegelijk is: de indexcijfers van het model kunnen ‘s nachts oplichten. Dit betekent dat je nog steeds de tijd kunt aflezen in de diepten van de oceaan. Met een snelle blik op het horloge kunt u ook zien welke datum het vandaag is, d.w.z. welke dag het is. De bezel van het Sea-Dweller model heeft een 60-minuten schaalverdeling. Hierdoor kan de duiker niet alleen de duiktijden maar ook de decompressietijden op het horloge aflezen. De armband van het horloge bestaat uit drie rijen in twee verschillende tinten, namelijk geelgoud en edelstaal Oystersteel. Roestvrij staal Oystersteel is gemaakt door Rolex. Het zogenaamde “Rolesor Yellow” is ook typisch Rolex, waaraan je het merk herkent.

In beide versies van het Sea-Dweller model heeft de kast een diameter van 43 millimeter.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Rolex model Sea-Dweller in geel goud en roestvrij staal Oystersteel

Het Sea-Dweller model van Rolex in geel goud en roestvrij staal Oystersteel kost momenteel 15.150 euro. De naam van het model staat ook op de wijzerplaat, in gele letters. Het model heeft ook een secondewijzer.

 • Referentie: 126603
 • Materiaal: Rolesor geel
 • Wijzerplaat: Zwart
 • Kaliber: 3235
 • Bezel: 60-minuten gradatie die in één richting kan worden aangepast
 • Huidige prijs: 15.150 euro

Rolex model Sea-Dweller in roestvrij staal Oystersteel

Het Sea-Dweller model van Rolex in roestvrij staal Oystersteel kost momenteel 10.650 euro. Hier is de naam van het model op de wijzerplaat echter niet geel, maar rood. Er is hier ook een tweede hand.

 • Referentie: 126600
 • Materiaal: Roestvrij staal Oystersteel
 • Wijzerplaat: Zwart
 • Kaliber: 3235
 • Bezel: 60-minuten gradatie die in één richting kan worden aangepast
 • Huidige prijs: 10.650 euro

Video van het Sea-Dweller model (2019)

Hier ziet u nog een video van de Sea-Dweller van Rolex.

Alle Rolex-modellen – Lijst

Rolex – Veel horlogeliefhebbers kennen het merk. Er zijn hier verschillende modellen in de meest uiteenlopende variaties. Voor sommige mensen kan een horloge veel meer zijn dan alleen een manier om de tijd af te lezen. Horloges kunnen ook statussymbolen zijn, net als bijvoorbeeld auto’s. Andere mensen kopen een horloge als investering. Tijdsbeheer, statussymbool, investering of als accessoire bij een outfit: de redenen om een horloge te kopen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Hier vindt u informatie over de Rolex modellen Submariner, Daytona, Explorer en nog veel meer. U kunt ook te weten komen welke de duurste modellen zijn en welke de nieuwste modellen zijn.

Horlogemerken zoals Rolex, Breitling, Patek Philippe, Cartier & Co.

Naast Rolex zijn er nog andere luxemerken. Bijzonder populair zijn de modellen van Breitling, Cartier, of Patek Philippe. Een luxe horloge is niet alleen een tijdmechanisme, voor velen van ons weerspiegelt het onze smaak, onze stijl en heel vaak onze persoonlijkheid. Zwitserse horloges van hoge kwaliteit staan garant voor precisie, comfort en flair, en voor duurzame waarde. Elk horloge is vakkundig vervaardigd en bevat een nauwkeurig uurwerk, een kenmerkende wijzerplaat en hoogwaardige materialen. Naast Zwitserse bedrijven zijn er nog enkele andere interessante kostbaarheden, bijvoorbeeld uit Rome (Italië) maar ook uit Duitsland, zoals A. Lange & Söhne. Klik hier om terug te gaan naar het overzicht: Luxe horloges.

Breitling: Chronomat, Navitimer, Superocean & Co.

Veel horlogeliefhebbers kennen de grote merken. Het merk Breitling is er een van. Horloges kunnen een outfit verfraaien, nuttig zijn in het dagelijkse leven – zodat je altijd de tijd in de gaten kunt houden – maar ze kunnen ook hun eigen verhaal vertellen. Breitling heeft veel verschillende collecties, zoals de Navitimer, de Chronomat of de Superocean. Maar welke materialen worden gebruikt in Breitling horloges? Hoeveel kosten de horloges van dit merk? Als u geïnteresseerd bent in de collecties en hun modellen, kunt u hier verder lezen.

Patek Philippe Horloges XXL: Nautilus, Calatrava & Co.

Het merk Patek Philippe bewijst dat horloges divers kunnen zijn en er niet allemaal hetzelfde uitzien. Hier zijn enkele horloges voor dames en heren om uit te kiezen. Van klassieke modellen tot extravagante vormen: De horloges van Patek Philippe zijn divers. Verschillende collecties van Patek Philippe worden al jaren onderhouden. Of het nu gaat om de Nautilus collectie, de Calatrava collectie of de Gondolo collectie: de ontwerpen van de horloges zijn divers van vorm en kleur. U kunt ook zien wat de nieuwste modellen of de duurste modellen van Patek Philippe zijn.

Cartier: Baignoire, Tank Solo & Santos Galbee

We kennen allemaal de merknaam “Cartier” en stellen ons voor dat het een luxueus juwelenmerk is. Velen weten echter niet dat het miljardenbedrijf in een kleine Parijse straat is begonnen. Tot de klantenkring van Cartier behoren tegenwoordig veel mensen van jong tot oud die enthousiast zijn over het merk vanwege het unieke design en de hoge kwaliteit. Maar wat zit er werkelijk achter het luxebedrijf en waar staat Cartier vandaag de dag voor? Dit en nog veel meer kunt u in dit artikel te weten komen!