Ray Ban Justin RB – de klassieker voor elke man

De klassieke kleine zwarte zonnebril is een onmisbaar accessoire voor de zomer! Het meest populaire model is niet alleen sinds de Hollywood-filmklassieker “Top Gun” de meest opvallende bril van de merkfabrikant Ray Ban.

Ray-Ban Justin RB – De zonnebril voor mannen

De klassieke Ray Ban zonnebril is een onmisbaar stuk gereedschap voor mannen, vooral in de zomer wanneer het buiten warmer wordt en de zon tot ‘s avonds schijnt. Het individuele ontwerpkader is altijd hetzelfde geweest en is in de loop van de tijd nauwelijks veranderd. Of u nu overdag op stap bent, in de stad bent en wat bescherming tegen de zon nodig hebt, of op weg bent naar de volgende zakenbijeenkomst, deze zonnebrilklassieker mag in geen enkele goede reiskoffer ontbreken.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

UV-bescherming van het origineel – goedkope kopieën hebben dat niet!

Voor mannen is lichtbescherming natuurlijk net zo essentieel als voor ieder ander. Ook daarom is dit model al vele jaren in trek, zowel in de mondaine steden als op het platteland. Terwijl veel goedkope importartikelen, vooral uit Zuidoost-Azië, nauwelijks enige bescherming tegen licht of zicht garanderen, is de situatie heel anders bij merkfabrikanten, die licht- en UV-bescherming garanderen. Zo bent u altijd goed beschermd, zelfs bij 30 graden in het centrum.

Vind het perfecte Ray Ban bril model online

Het is niet gemakkelijk omRay Ban brillen online te vinden. Of het nu gaat om een onlinewinkel of een prijsvergelijkingsportaal, u vindt gegarandeerd de beste deals online. Winkel- en internetdetailhandelaren bieden de beste voorwaarden omdat veel onderdelen van de toeleveringsketen van de brillenfabrikant naar de winkelvloer worden geëlimineerd. Zij kunnen vaak, gemakkelijker, wereldwijd werken en zo de meest gunstige prijsmodellen creëren. Of het nu gaat om de klassieker, de moderne designerversie of de klassieke tempel – Ray Ban is een must have.

Of het nu Ray Ban of andere merkfabrikanten zijn: Met merkfabrikanten en speciale ontwerpen kunt u niet fout gaan en zit u altijd goed als het gaat om het kiezen van het juiste brillenmodel in hoogzomer.

Nieuwe collectie, nieuwe ontwerpen – meer Ray Ban klassieke brillen

Een ander wereldwijd succesvol brillenmodel van de merkfabrikant Ray Ban is de klassieke dikke zwarte bril. Vergeleken met de al even bekende pilotenbril is deze een zeer accentuerende styling tool. Ze kunnen met vele outfits worden gecombineerd en zijn daarom altijd populair geweest. Ze zijn zeker in het oog springend! De dikke zwarte monturen en de dikke zwarte slapen zorgen voor een bijzonder opvallend beeld. Het maakt de vorm van het gezicht ook veel opvallender en harder. Toch kan hij, dankzij de brede slapen, zowel elegant als sportief worden gebruikt. Het is geen onopvallend model, deze Ray Ban bril springt zeker in het oog en is weer een must-have voor mannen.