Valentino Rockstud schoenen: bezaaide strappy pumps, slingbacks, sneakers en ballerina’s

Je kunt nooit genoeg schoenen hebben. Je draagt ze elke dag en het is belangrijk dat ze er niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel zijn. De Rockstuds van Valentiono beloven precies dat. Het is dus geen wonder dat het rotsachtige schoeisel is geworden wat we nu kennen: Een absoluut topstuk.

Valentino Rockstud: Trendy stukken voor feestjes en het dagelijkse leven

De schoenen met piramide noppen zijn in trek over de hele wereld. Sinds 2010 zijn de opvallende schoenen een must-have voor Valentino. De edgy schoenen zijn het geesteskind van het ontwerpduo Maria Grazia Chiuris en Pierpaolo Piccioli. Nadat Valentino Garavani de functie van creatief directeur had neergelegd en een min of meer mislukte overname door Alessandra Facchinetti, namen de twee deze taak op zich. Sinds de release van de eerste schoenen zijn de schoenen een bestseller geworden en de collectie met de piramidevormige noppen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kleurvariaties en schoenmodellen.

Modetrends en stijlen? Je kunt ze nu vinden op onze Pinterest pagina! Op Pinterest bieden wij u stemmingen van de coolste trends in de mode- en beautywereld. Schoenen, tassen en nog veel meer. Neem een kijkje op ons prikbord voor Valentino Rockstud schoenen!

Rockstud Untitled: Sneaker in studded look

Als je van comfortabel houdt, zijn de Valentino Rockstud sneakers precies wat je zoekt. Natuurlijk beknibbelen ze niet op design en zijn ze voorzien van de piramidevormige studs die kenmerkend zijn voor de Rockstud-reeks. De schoenen zijn gemaakt van fijn kalfsleer en zijn verkrijgbaar in klassiek wit en zwart met verschillende gekleurde applicaties.

De kenmerkende studs zijn niet alleen op het leer aangebracht, de vorm van de studs siert ook de rand van de rubberen zool. Hierdoor zijn ze de blikvanger van elke eenvoudige outfit.

Noir sneakers uit de Valentino Rockstud collectie voor dames en heren – Video

Nieuwe ontwerpen van de schoen duiken steeds weer op in Valentino’s collecties. Geïnspireerd door het Japanse esthetische concept Wabi Sabi, bijvoorbeeld, lanceerde het merk een uniforme zwarte collectie waarin ook het schoenmodel zijn plaats vond.

Pumps en Slingbacks: de must-have van de Rockstud-collectie

Je vraagt je te vaak af welke designer pumps het meest comfortabel zijn. Welke zijn het waard om in te investeren? U wilt immers dat de schoenen er goed uitzien en uw outfit compleet maken, maar comfort is net zo’n belangrijk selectiecriterium. Het is dus des te beter om te vernemen dat de Valentino Rockstud pump regelmatig wordt uitgeroepen tot een van de meest comfortabele designerschoenmodellen.

Rockstuds ‘grand entrance’ – Video

Een van de eerste verschijningen van de pumps met studs was in de lentecollectie 2011. De strappy pumps vormden de allereerste schoen die onder de naam Rockstuds werd uitgebracht, en leidden de collectie naar haar succes.

Sandalen en ballerina’s: plat of met hak

Een van de nieuwste toevoegingen aan de Rockstud-familie zijn de verschillende sandaalvarianten. De spitse teen, die gewoonlijk deel uitmaakt van de elegante schoenen, is achterwege gelaten ten gunste van filigraanbandjes die zoals gewoonlijk versierd zijn met de iconische piramidestukjes.

Als je niet van sneakers of pumps houdt, zijn de ballerina’s van het merk misschien wel iets voor jou. De chique lakballerina’s met spitse teen zijn perfect afgewerkt met de piramidevormige studs die kenmerkend zijn voor de Rockstud-collectie.

Het Zwanenmeer in Valentino? – Video

Professionele balletdansers zijn constant op de been. Hun voeten en schoenen staan onder constante stress en schoenen van hoge kwaliteit zijn essentieel om de prestaties van de dansers te optimaliseren. Om de kwaliteit van hun schoenen te bewijzen, heeft Valentino ballerina’s voorzien van Rockstud specials. U kunt het resultaat hier zien: