Guess Videos: Jeans, Hailey Bieber, Jennifer Lopez & Co.

Guess Videos – Guess is een Amerikaans bedrijf dat in 1981 is opgericht door de broers Maurice en Paul Marciano. Het modemerk is vooral bekend om zijn jeans, horloges en andere accessoires zoals zonnebrillen en handtassen. Veel bekende sterren hebben al in een Guess campagne gestaan, waaronder Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Gigi Hadid, en Claudia Schiffer. In dit artikel ziet u de nieuwste reclamespots en komt u te weten wat Guess tot zo’n succesvol bedrijf maakt.

Reclames: Campagnes

Sindsdien is Guess bekend en geliefd om zijn sexy reclamecampagnes. Bekijk hier de commercials voor de nieuwste najaarscampagnes voor “Guess” en “Guess Originals” en bekijk de unieke campagne voor de jubileumcollectie met model Hailey Bieber.

Herfstcampagne: “Guess Originals

De collectie is geïnspireerd op universiteitskleding en originele Guess stukken uit de jaren 90. In overeenstemming met het “college”-thema toont de reclame jonge mensen die door de stad, in het park of langs het treinstation wandelen. De op de jeugd gerichte geest van het merk komt perfect tot uiting.

Herfstcampagne: “Guess

Liefde en romantiek – deze campagne werd opgenomen in de Italiaanse hoofdstad Rome en weerspiegelt de romantische flair van de stad. De stukken in de collectie zijn elegant en stijlvol, en gewoon de ideale keuze als je een geweldige outfit nodig hebt voor een afspraakje. In de video is echter niet alleen de najaarscollectie te bewonderen, maar ook de indrukwekkende architectuur van Rome. Rome is een romantische en klassieke stad en deze woorden beschrijven de collectie perfect.

35e verjaardag: Campagne met Hailey Bieber en Stefano Sala

Sexy ondergoed en coole jeans looks in een denim wash fabriek. Model Hailey Bieber is samen met model Stefano Sala de ster van een heel bijzondere campagne, want de “Guess Originals 1981 Capsule Collection” viert zijn 35e verjaardag. Guess zag voor het eerst het licht in de mode in 1981, toen de gebroeders Marciano denim jeans uit de volksklasse omtoverden tot zeer gewilde mode must-haves. Hailey Bieber en Stefano Sala laten zich van hun rockende en verleidelijke kant zien in de video, die de wilde en jonge geest van Guess uitstraalt.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Collaboration: Asap Rocky, J Balvin, Jennifer Lopez

Verschillende wereldsterren hebben al een collectie met Guess ontworpen, waaronder rapper Asap Rocky, zanger J Balvin en zangeres Jennifer Lopez. Bekijk hier de commercials voor de collecties “Guess x J Balvin” en “Guess x Jennifer Lopez”.

J Balvin: Guess x J Balvin

De Colombiaanse reggaezanger is vooral bekend van het nummer “Hey Ma”, waarop hij te horen is samen met Pitbull en Camila Cabello. De collectie die hij in samenwerking met Guess heeft ontworpen heet “Colores”, wat het Spaanse woord is voor “kleuren”. Niet alleen de sportieve collectie is kleurrijk, maar ook de Colombiaanse stad waar de commercial is opgenomen, Medellín. De video zit vol met kleurrijk geklede mensen, kleurige auto’s en kleurige huizen.

Jennifer Lopez: “Guess x Jennifer Lopez”

Megaster Jennifer Lopez staat hier niet voor het eerst voor de camera voor Guess. Als het gezicht van de lentecampagne is zij gewoon het ultieme Guess meisje bij uitstek. Jennifer Lopez presenteert verschillende stukken uit de collectie, waaronder verschillende jurken en zonnebrillen. Natuurlijk zou het geen Guess zijn als er niet ten minste één spijkerbroek of spijkerjack in de campagne zat. Maar de zwart-witte hoofddoek in combinatie met een zwart-witte jumpsuit en een zonnebril in de stijl van de jaren ’50 en ’60 is bijzonder cool.

Achter de schermen: Hailey Bieber en Jennifer Lopez

Het is ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen achter de schermen van de campagnes met sterren: “Guess Originals 1981 Anniverary Campagin” met Hailey Bieber en Stefano Sala en “Guess x Jennifer Lopez” met Jennifer Lopez. Je zult meer te weten komen over de sterren en het merk zelf.

Achter de schermen: Hailey Bieber en Stefano Sala

Hailey Bieber is lovend over Guess, de medeoprichter van het modehuis Paul Marciano, en de jubileumcollectie. Stefano Sala is onder de indruk van hoeveel werk er eigenlijk achter zo’n jeanscollectie zit, want een medewerker van de wasserij legde het model zijn werk uit. Ook hij kan niet ophouden met lovend te zijn over Guess en de collectie en vermeldt dat hij vooral weg is van het bomberjack uit de collectie.

Achter de schermen: Jennifer Lopez

Jennifer Lopez groeide op in de jaren 80 en heeft de evolutie van Guess dus zelf kunnen volgen. Ze vertelt hoe vereerd ze zich voelde toen ze voor het eerst werd gevraagd om met Guess samen te werken. “Het is spannend dat we onze samenwerking voortzetten,” zegt Jennifer Lopez blij.

Interviews: Raad eens familie

Voor “Guess Family”, stelt Paul Marciano verschillende mensen die lid zijn van de Guess familie een aantal vragen. Dit zijn modellen en werknemers van het bedrijf. Guess hecht veel belang aan een familiale sfeer.

Model Bri Teresi geeft exclusief inzicht in haar samenwerking met Guess

Bri Teresi was drie jaar lang model voor Guess en beschrijft dat Guess gewoon als thuis voelt, ze heeft er veel goede vrienden kunnen maken en iedereen is supervriendelijk. Ze beschrijft ook dat de onderlinge relaties op een persoonlijker niveau liggen en je de werknemers gewoon beter leert kennen dan bij andere bedrijven.

Interview met Guess werknemer Jennifer Fortunato

Jennifer Fortunato is de vice-voorzitter van de Guess winkels en zij herinnert zich haar allereerste dag bij Guess nog heel goed. Het begon met een conferentie waar Paul Marciano onder meer sprak over hoe belangrijk mensen zijn, alvorens over te gaan tot het bedrijf zelf. Vanaf dat moment was het Jennifer Fortunato duidelijk dat ze graag voor dit bedrijf wilde werken. Haar vorige werkgever had weinig belangstelling voor mensen en hun welzijn.