Katy Perry x About You: Collectie & Foto’s – Dit is Katy Perry!

About You – De online retailer is een van de grootste platforms voor lifestyle en mode op de Europese markt en staat bekend om zijn samenwerkingen met sterren als model Kendall Jenner of met content creators als Millane Friesen en Kayla Shyx. Nu werkt het merk samen met zangeres Katy Perry om een capsulecollectie uit te brengen die de stijl van Katy Perry overneemt. Vind alle informatie en exclusieve campagnefoto’s hier!

Katy Perry x About You: De Collectie

De zangeres lanceert op 02 november een capsulecollectie met online retailer About You. De collectie kan beschreven worden zoals de zangeres: authentiek, trendy en glamoureus! Er zullen in totaal 81 stuks zijn, geprijsd tussen 14,90 en 189,99 euro. De nadruk ligt op dameskleding en accessoires die de stijl van de zangeres uitdrukken. Van dagelijkse mode tot feestelijke outfits en van eenvoudige tot metalen looks en strass, het is er allemaal!

Flashy looks: dat is Katy Perry!

Katheryn Elizabeth Hudson, bekend onder haar artiestennaam Katy Perry, is een van de beroemdste zangeressen ter wereld. Het begon allemaal toen ze op 17-jarige leeftijd naar Los Angeles verhuisde om haar droom van zingen en liedjes schrijven waar te maken. Na 5 moeilijke jaren brak ze door met het liedje “I kissed a girl” in 2008. Beetje bij beetje werden ook haar andere liedjes hits. Tegenwoordig is ze een wereldster die niet alleen van muziek maar ook van mode houdt!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Individueel & Expressief: Foto’s

Hier vind je de foto’s van de shoot met Katy Perry!

Foto: ABOUT YOU

Foto: ABOUT YOU

Photo: ABOUT YOU