Make-up serie: NA-KD: wenkbrauw gel, wenkbrauwpotlood, bronzer, lippenstift & meer

NA-KD is een van de snelst groeiende modemerken in Europa. Nu is er een uitbreiding van de producten. Niet alleen mode, maar ook make-up wordt nu officieel door NA-KD geproduceerd en lanceert een negendelige serie NKD / BTY, passend bij Kerstmis.

Make-up van NA-KD

Het assortiment omvat gels en potloden voor wenkbrauwen, eyeliners, neutrale oogschaduwpaletten, bronzers, lipliners en vloeibare lipsticks in verschillende tinten. Of u nu een cosmeticadeskundige bent of niet, deze producten kunnen gemakkelijk door iedereen worden gebruikt. De productprijzen variëren van €12 tot €39. NA-KD is van plan het productassortiment in 2020 uit te breiden.

Koop mode en schoonheidsproducten: De schoonheid van vrouwen

In een wereld van filters, toevoegingen en kunstmatige schoonheidsproducten, hanteert NKD /BTY een eigen benadering van schoonheid: individualiteit gaat boven perfectie. Met een merkethos dat zich richt op acceptatie van de eigen persoonlijkheid, onderstreept het NKD / BTY concept de overtuiging dat schoonheid veel meer betekent dan er alleen goed uitzien. Het gaat erom dat je je lekker in je vel voelt en vol vertrouwen je natuurlijke schoonheid laat zien.

“Net als met onze mode wilden we ook in de cosmeticasector een positieve ervaring creëren. NKD / BTY staat voor het idee dat er geen onvolkomenheden zijn, alleen mogelijkheden om onze individuele uniciteit te tonen. Make-up moet je in staat stellen jezelf te uiten zonder je natuurlijke schoonheid te verbergen, zodat je je individualiteit in je look tot uitdrukking kunt brengen.”

– Brand Director, Natasha Billing

Wat kunt u kopen bij NA-KD?

  • Oogschaduw palet
  • Vloeibare lippenstift
  • Wenkbrauw gel
  • Lipliner
  • Wenkbrauwpotlood
  • Contour & Highlighter Set
  • Watervaste vloeibare eyeliner
  • Bronzer
  • Eyeliner potlood

NA-KD: duurzaam en zonder dierproeven – nieuwe producten

Gezien de toenemende bewustwording van de doelgroep van het merk met betrekking tot duurzaamheid en dierenwelzijn, heeft NA-KD ervoor gezorgd dat NKD / BTY werd ontwikkeld zonder dierproeven en met veganistische ingrediënten. Als een social-first merk gebruikt NA-KD haar sterke relaties met influencers om NKD / BTY te lanceren. NA-KD werkt met 300 macro en micro influencers om content te creëren en de producten te testen met nog eens 1000 influencers en klanten. Het doel is om echte mensen het merkverhaal te laten vertellen. Met een ethos dat zich richt op individuele schoonheid, was het belangrijk voor het merk om te laten zien wat dit betekent voor verschillende mensen. Dit concept wordt ook benadrukt in de officiële lanceringscampagne, met bekende influencers en NA-KD klanten uit heel Europa.

“De stap naar de cosmeticawereld is een natuurlijke uitbreiding van ons merk. Dit is een productgebied dat perfect aansluit bij ons huidige mode-aanbod en precies bij onze doelgroep past. Voor ons staat de klant altijd in het middelpunt van wat wij doen. Als een van de meest bekeken videocategorieën op YouTube geeft de cosmeticasectie ons ook de kans om onze klanten verder te inspireren, te onderwijzen en te entertainen.”

– Chief Growth Offcer, Bjorn Bergstrom

Meer over NA-KD: