Jasmin Azizam: Schoonheid, vlogs, grappen – YouTube’s beste vriendin!

De bijna 20-jarige (7 oktober 1999) influencer is niet alleen geliefd op Instagram – ze publiceert ook haar persoonlijke trends en life highlights op YouTube. Van beauty trends tot koppel video’s en privé inwendige. Beïnvloedend op een zeer hoog niveau en toch slaagt Jasmin erin een super coole en beminnelijke indruk te maken. Op de sociale media volgen 400.000 fans haar leven op de voet en steeds meer fans raken enthousiast over de Keulse met Perzische roots. Ze is niet alleen vertegenwoordigd op YouTube, Instagram & Co, maar ook op sociale evenementen zoals de Glow beauty conventie, waar ze overtuigt met haar vrolijke manier van doen. Haar video’s zijn puur entertainment en laten de kijker een duik nemen in hun eigen kleine wereld vol glamour en nieuwe indrukken.

Youtube: Jasmin Azizam’s “Roep der Schoonheid

Jasmin bespreekt zowat alles wat haar leven aangaat en doet dat op haar liefdevolle, humoristische manier. Op haar YouTube-kanaal vind je vlogs, pranks, challenges, maar waarschijnlijk het vaakst video’s waarin de social media-ster zich bezighoudt met make-up en styling.

Instagram & Co

Beautyqueen & Vlogger – Jasmin het meisje voor alles

Dat Jasmin een fan is van make-up, haarstyling en modetrends mag duidelijk zijn sinds haar eerste video’s. In de afgelopen jaren heeft de Youtuber haar kanaal rond dit onderwerp opgebouwd en uitgebreid met verschillende formats. Haar begin is echter steeds op hetzelfde thema terug te voeren: SCHOONHEID SCHOONHEID SCHOONHEID! Want Jasmin weet vanaf het begin wat haar kijkers willen en doet geen moeite om haar fans te geven wat ze willen.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Een van haar meest populaire make-up looks:

#RELATEABLE

Een look verzinnen met producten die voor iedereen toegankelijk zijn? Jasmin demonstreert het. Ze beantwoordt zorgvuldig vragen over haar huid- en haarverzorging in afzonderlijke video’s om geen details te verwaarlozen. Haar bezoekjes aan de kapper legt ze vast in haar vlogs, waarin ze de kapper stap voor stap laat uitleggen welke veranderingen deel zullen uitmaken van haar nieuwe look. Zij vermeldt ook trots de naam van de kapper om geïnteresseerden dezelfde ervaring te geven.

Jasmine over lip injecties en zelfvertrouwen

Hetzelfde geldt voor haar wimperextensions en gelnagels. Jasmin is zelfs open over permanente veranderingen aan haar uiterlijk. Ze vertelt terloops over hyaloron injecties voor haar lippen en legt uit waarom het niet erg is om dingen aan jezelf te veranderen waar je gewoon niet gelukkig mee bent. Het is juist om deze eerlijke en goedbedoelde manier dat haar steeds groter wordende fans van haar houden. Ondertussen zien de grote merken die de ster hebben opgemerkt dit ook. Samenwerkingen met grote namen als Benefit of NAKD zijn niets nieuws voor haar. In video’s als “SUMMER TRY ON HAUL” laat ze haar favorieten zien en zet ze in haar beschrijving links naar die favorieten.

Een kijkje in Jasmine’s wereld:

 

#BFF & hun eigen winkel

Haar problemen, wensen en dromen zijn waarschijnlijk begrijpelijk voor veel meisjes van haar leeftijd, Jasmin houdt ze gewoon vast en met haar gemakkelijke, speelse manier van doen, brengt ze een super sympathie mee. Jasmin neemt je gewoon mee door haar leven en praat openlijk over zowel de goede als de slechte gebeurtenissen.

De beste vriend op het net – Private Insights

Sinds Jasmin begon op YouTube, heeft ze actief haar leven gedeeld met haar volgers. Ze neemt kijkers mee op vakantie met haar beste vrienden naar Dubai, Turkije, naar blogger-evenementen, of gewoon naar de volgende drive-through van een fastfoodketen. Ze toont exclusieve inzichten over het verhuizen naar haar eerste eigen flat en alles wat daarbij komt kijken, zoals het bezoeken van een meubelzaak of het kiezen van lampen en handdoeken. Haar kleine Pomeranian hond, Milow, kan ook niet ontbreken in haar video’s en is praktisch een integraal onderdeel van haar kanaal. In video’s als: “5 feiten over mij die NIEMAND weet…” onthult Jasmin kleine geheimen uit haar dagelijks leven, die de kijker het gevoel geven met een goede vriend te praten. Maar als je denkt dat dat alles is wat ze kan doen, heb je het mis. Naast haar aanwezigheid op social media, volgt de Instagram-schoonheid een opleiding tot marketingcommunicatiespecialist aan de MiB (International Media and Business Academy).

Grappen en leuke uitdagingen

Een kant van Jasmin die waarschijnlijk de meeste kijkers doet glimlachen is haar grappige aard, die nooit tekort komt in haar video’s. Of ze het nu heeft over grappige situaties in haar vlogs of hele video’s maakt waarin ze haar vrienden in de maling neemt, er valt altijd wel iets te lachen. Soms krijgt de beste vriendin te horen dat Jasmin verloofd is, of wordt er een reactie uit haar vriend geplaagd vanwege een opvallend grappige make-up. De verscheidenheid aan formaten om de kijker een zo ruim mogelijke keuze aan amusement te bieden, is met bijzondere regelmaat op Jasmin’s kanaal te vinden.

Hoe kom je aan Jasmin’s Instagram filter / eigen winkel

Meer dan 300.000 fans laten zich inspireren door haar outfitfoto’s, make-up looks of cafés die ze bezoekt. Maar niet alleen haar schoonheid is te bewonderen, ze vermaakt haar volgers ook met Q&A’s, IG TV’s of achter-de-schermen video’s in haar verhalen. Sinds kort heeft Jasmin haar eigen online winkel, waar zij haar eigen filter aanbiedt. Dus als je een voorbeeld wilt nemen aan haar Instagram, heb je nu de mogelijkheid om hetzelfde effect op je eigen foto’s toe te passen en een soortgelijke feed op Instagram te creëren.

Pas verliefd! Jasmin’s vriendje Baris

Sinds enige tijd is er een ander persoon te zien op Jasmin’s Youtube kanaal. Haar vriendje. Pas verliefd, laat Jasmin haar partner zien in video’s als “Mijn vriend koopt mijn outfits”, of “Hij beoordeelt mijn outfits”. Baris is echter geen onbekende, want hij is ook een bekend gezicht op de socialemediaplatforms.

Grote liefde. Wie is Baris ?

In feite is haar vriend geen onbekende in de wereld van de sociale media. Baris heeft zijn eigen YouTube-kanaal met bijna 30.000 abonnees, waarop hij challenge-video’s plaatst met andere bekende namen zoals Pietro Lombardi. De laatste tijd, net als andersom, is er veel Jasmin te zien op zijn kanaal. In het openbaar, presenteren beiden hun partners en zijn duidelijk super gelukkig.

Youtube: One Night Stand, Whatsapp Prank, Big Love

Kleurrijke videoformaten bieden vermaak en zorgen voor een glimlach.

Dit is hoe Jasmin en Baris elkaar ontmoetten

Heeft Jasmin ooit een one night stand gehad?

Grap via Whatsapp

Youtube & Co

Jasmin Azizam: FIV Interview

Klik hier voor een exclusief interview met Jasmin