Herfst Lookbook – De perfecte herfst outfit

Hallo mijn lieverds! Het is al november en dit jaar is gewoon weer veel te snel voorbij gegaan! De herfst gaat langzaam over in de winter en de temperaturen dalen en dalen. Maar zolang er nog bladeren aan de bomen hangen, weiger ik te erkennen dat het al winter is. Dus vandaag laat ik jullie mijn absolute favoriete herfstlook zien!

Herfstoutfit – warm, praktisch en stijlvol

Zodra de temperaturen dalen, halen we de truien weer uit de kast. Aan de ene kant is dat fijn, want truien zijn gewoon geweldig, maar aan de andere kant betekent het ook dat het koud begint te worden en dat je in de warmte van je bed wilt kruipen. Om het koude seizoen zo stijlvol mogelijk te maken, heb ik mijn favoriete Fall look voor je samengesteld!

Gezellige truien – de beste voor de herfst!

Natuurlijk is mijn keuze gevallen op een knusse, warme trui, dit keer in het wit met trompetmouwen. Deze truien zijn gewoon perfect voor deze tijd van het jaar. Je voelt je een beetje alsof je je bed mee naar buiten hebt genomen en laten we eerlijk zijn – is er iets beters?

Culotte – ook een goed idee in de herfst

Ik draag culottes met mijn trui. Eigenlijk zijn deze broeken meer voor de zomer of de lente, omdat ze meestal van een vrij dunne stof zijn gemaakt. Maar ik denk dat ze ook een geweldig idee zijn voor de herfst, vooral in donkere kleuren, zoals de kleuren die ik koos, ze zijn geweldig te combineren en te stylen. Nog een pluspunt? Ze zijn zeer comfortabel omdat ze zo wijd gesneden zijn. Als de luchtige broek nog te koud is, raad ik aan er een panty onder te dragen. Ze vallen nauwelijks op en houden je toch super warm!

Sockboots – de allrounder in elk seizoen

In mijn vorige column had ik het ook over soklaarzen. Ik denk dat je wel kunt zien dat ik een echte fan van deze schoenen ben geworden! Mijn paar heeft een gouden hak, wat ze heel speciaal maakt. Ze zijn gewoon zo comfortabel en daarom draag ik ze bijna elke dag. Ze geven elke outfit wat extra pit en zijn perfect om elke dag te dragen.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Ik hoop dat ik jullie met mijn herfstlookboek heb kunnen inspireren en de koude dagen een beetje heb kunnen verzachten. Als je suggesties of tips hebt, voel je vrij om ze in de commentaren te schrijven. Tot de volgende column, wens ik u een fijne week en geniet van de pre-kerststemming!

Je Iva ❤