Cara Delevingne: Haar $2.5 miljoen herenhuis in Los Angeles

Cara en Poppy Delevingne lijken een hechte band te hebben. Ze wonen samen in hun villa in LA. Daar worden ze voorzien van leuke extraatjes en laten ze zich gaan. Toch is de villa van de modellen anders dan andere: zij hebben een heel andere stijl dan de chique, klassieke stijl die in de gebruikelijke herenhuizen wordt vertegenwoordigd. In de verdere tekst komt u te weten welke bijzonderheden en deels ongewone voorzieningen in hun huis vertegenwoordigd zijn.

Delevingne’s zussen: Vastgoed in Los Angeles

Samen met zus Poppy Delevingne woont Cara in een herenhuis van 2,5 miljoen dollar. Los Angeles is een van de meest populaire plaatsen voor sterren en sterretjes om te wonen. Ze wonen er centraal en luxueus. Of het nu moderne of schilderachtige architectuur is – alles is vertegenwoordigd in LA. Maar de meeste aandacht gaat uit naar de enorme, moderne villa’s. Een monsterlijke ingang en voorhof, een tuin met zwembad en andere extra’s zijn er natuurlijk niet te missen.

Inrichting en details van de villa

In tegenstelling tot de gebruikelijke landhuizen van Hollywoodsterren, heeft het huis van de Delevingnes een meer “landelijke” uitstraling. Het is geen enorme verschijning met buitenfaciliteiten zo groot als sommige huizen alleen. De twee zussen wonen in de prachtige villa met hun twee honden.

Buitenfaciliteit

Ze houden het vrij eenvoudig aan de buitenkant: een wit huis met planten rondom. Hun buitenruimte is over het algemeen zeer groen gehouden. Veel heggen, bomen, planten en klimopranken. Een zwembad heeft ook zijn plaats gevonden, natuurlijk! Ze voelen zich er op hun gemak en gaan zonnebaden. Voor de zusters is het net het paradijs, zoals ze vertellen in een YouTube-video. Naast hun zwembad staat een grote barbecue – het hele huis geeft de indruk dat ze veel waarde hechten aan samen tijd doorbrengen. Rond hun villa is een effen wit balkon. Op hun terras hebben ze een grote houten tafel geplaatst waar ze graag gezelschapsspelen spelen of samen eten, zoals ze ons zelf vertellen. In hun tuin staat een tent waar ze gewoon kunnen gaan liggen en zich ontspannen – zo zie je maar: er zijn heel wat plaatsen gecreëerd om je goed te voelen en te ontspannen.

Interieur

Als je haar huis binnenkomt, dat er van buiten zo eenvoudig uitziet, schrik je in eerste instantie behoorlijk: het is ingericht in “jungle-stijl”, d.w.z. alles is zeer kleurrijk en heeft veel patronen. Felgroene muren, blauwe stoelen, kroonluchters in palmboomstijl, opvallende tapijten en – wie had dat gedacht – veel planten.

Haar keuken daarentegen is weer heel eenvoudig: een effen wit marmeren blad en een paar planten op het aanrecht. Naast de planten staat een opgezette beer gekleed in een ronde zonnebril en een overhemd – wie zou zich hebben verbaasd over een dergelijke dwaasheid bij de Delevingnes? Cara zelf lijkt echter niet te kunnen koken, want ze vraagt haar zus in een YouTube-video hoe het fornuis eigenlijk werkt!

Hun gastenkamer is ook ingericht in jungle-stijl – een bed in bamboe-look en plantenbehang – zij hebben bewust voor zo’n kamer gekozen omdat zij graag gasten ontvangen en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Cara zegt dat ze haar zus volledig vertrouwde met het interieurontwerp. Ze heeft een talent voor het verfraaien en inrichten van dingen.

“Poppy heeft een gave voor details. Ze heeft een onberispelijke smaak, dus ik laat het haar gewoon doen.”

(Bron: ad-Magazin.de)

Poppy’s imperium – eenvoudig en kleurrijk

Poppy Delevingne wil heel graag binnen haar eigen vier muren kunnen relaxen! Daarom koos zij voor een zithoek met een tafel waar je snel kunt gaan zitten, een behang met dieren en planten en een groot, comfortabel bed. Vanuit haar kamer heeft ze uitzicht en toegang tot het terras en het zwembad. Ze kan daar ‘s morgens zitten en ontspannen koffie drinken!

Een verdieping lager is een kleine badkamer, die heel gek en speels is ingericht: weer een behang met planten, een toilet met een roze patroon en een wastafel met een blauw patroon.

Cara’s rijk – nobel en monsterlijk

Cara’s eigen koninkrijk wordt in een andere stijl gehouden dan dat van haar zus en is een stuk groter. Als je haar edele witte deur opent, zou je kunnen denken dat je in een ander huis bent beland: donkerrode muren, gouden deurklinken, rood en wit tapijt, grote en gouden spiegels, een enorme flatscreen-tv en een decoratieve open haard. Op haar glazen tafels, heeft ze wat speelgoed geplaatst, ondanks haar high-end inrichting. Wat dit speelgoed precies moet voorstellen, weet Cara zelf waarschijnlijk niet precies – maar zo ken je haar nu eenmaal: gek en ongewoon!

Het middelpunt van haar kamer is beslist haar monsterlijke bed – moeilijk te geloven dat ze er helemaal alleen in slaapt! Het bed is afgezet met twee lampen aan de zijkant. Haar beddengoed is van een donkerpaarse fluwelen stof. Het “frame” van het bed is rondom goud – nogmaals, zeer stijlvol! Boven haar bed hangt een rood-witte foto, die in het oog springt door haar verder eenvoudige stijl.

Haar badkamer, aan de andere kant, is weer in de gebruikelijke Delevingne stijl: Tegels van groen, verschillende patronen op de muur, sierlijke spiegel, gouden lampen en zelfs een gouden toilet.

Uitzonderlijke “televisieruimte

Terwijl de zusters hun ruimte laten zien waar zij graag “films kijken”, gaat een deur open naar een paaldans in een donkere kamer. dorp staan foto’s uit de jaren ’60 waarop naakte vrouwen te zien zijn en een grote, donkergrijze sofa lounge die een halve cirkel rond de paal vormt. De kamer is verlicht met groen-blauwe LED-lampjes. Dus dit lijkt niet echt op een gebruikelijke filmhoek!