Bella Hadid: Gigi Hadid’s kleine zusje

Isabella Khair, Bella’s echte naam, werd geboren in Los Angeles op 9 oktober 1996 en groeide daar op met haar oudere zus Gigi en jongere broer Anwar. De Hadids hebben altijd het leven gekend van de rijken en de schoonheden. Yolanda, de moeder van de drie, werkte ook als model en hun vader verdiende miljoenen in onroerend goed.

Bella is een van de it-meisjes van vandaag. Samen met de zusjes Jenner, haar eigen zus, Cara Delevigne en vele anderen, is zij een van de hotste en meest succesvolle modellen. Voor haar was het modellenwerk nooit het grote doel, eerder de grote paardrijcarrière. Dit eindigde echter voor haar, haar moeder en haar jongere broer toen bij haar de ziekte van Lyme werd vastgesteld. De ziekte wordt overgebracht door een tekenbeet. De ongeneeslijke ziekte uit zich in ernstige uitputting, nek-, hoofd- en gewrichtspijn, soms hoge koorts en in ernstige gevallen zelfs verlamming. Voorlopig was haar paardrijcarrière van de baan, maar haar grote modellencarrière wel. Ze tekende in 2016 een contract bij IMG-Models en loopt sindsdien voor de grote labels.

En als het op liefde aankomt, doet de knappe brunette het ook vrij goed. Sinds 2015 heeft ze een snelle ON-OFF relatie met zanger The Weeknd. De twee zijn momenteel weer gelukkig samen.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Bella Hadid Victoria’s Secret Runway Complicatie

https://www.youtube.com/watch?v=TxwVoPLQeVE

Waarheid of durf met Bella Hadid

Bella en de Weeknd huwelijk

Bella en de Weeknd’s liefdesverhaal

Bella Hadid Make-Up Routine